Annons
AnnonsVa Hände Egentligen?


Ibland blir det inte som man tänkt sig, och jag kan inte mer än att säga att det just vad som hänt. Blev lite smått irriterad över att bli avbokad från Breaking News bara någon timme innan jag skulle gå på utan en riktig förklaring varför. Men va ska man säga… Karma kanske?

Eller så låter jag Katrin Zytomierska berätta. Hon var med mig och skulle  faktiskt följa med mig till studion och inspelningen…

Hon är sååå mycket bättre än mig på att uttrycka känslorna som flödade just då.

Det blev ändå en riktigt trevlig kväll med henne, och när jag checkade ut idag från hotellet efter alla morgonens Mix Megapol intervjuer och ett besök till Alex Shulmans show, låg det en liten present och väntade på mig från henne.

Man kan inte bara mer än att älska henne!!!! Tack Katrin, ska följa boken slaviskt!

Utdrag ur Katrins blogg på www.finest.se:

Jag vet vilka de är jag bara undrar vilka de tror att de är? Jag har nämligen aldrig varit med om maken på folk som tror att de… förlåt jag börjar alltid skratta när jag tänker på att de på riktigt har blivit såna jävla översittare så att de behandlar människor i sin omgivining som bajs. För att de är programledare i Sverige.

Rätta mig om jag har fel men KAN man vara cool som programledare idag? Jag försöker inte vara ironisk alls, jag menar det verkligen är det någon som tittar på teve fortfarande? På Fredrik och Filips program som heter Breaking New är det 160 000 personer som tittar. Halva min bloggskara. 16% av Kissies bloggskara. Inte ens en promille av Steve Angellos fans. Det jag försöker säga är att man idag, år 2012 faktiskt behöver göra sig känd på lite andra sätt än på att vara… nä nu skrattar jag igen. Fan sorry men det är det roligaste jag varit med om på länge att Filip Hamma och Fredrik ”pretto” Wikingson tror att de kan sätta sig på Isabel Adrian som faktiskt inte alls förtjänar att bli satt på. Filip och Fredrik bokade in Isabel för tre månader sen personligen och Isabel har flygit till Sverige för att medverka i deras program. Jag tror fortfarande inte att hon fått en förklaring på varför hon blev avbokad i sista sekund.

Innan jag ska berätta kvällens incident vill jag bara klargöra det här med att man aldrig, inte under några som hels omständigheter kan vara cool för att man är en programledare i Sverige. Och man har inte andra rättigheter bara för att man sitter och snackar skit framför fjuttiga 160 000 utan man håller käft och beter som så som sin mamma uppfostrade en att vara och inte som ett jävla as.

Jag kom till Isabel som bestämt klockan sju. Vi skulle äta middag och sen åka till studion där hon skulle vara med i Breaking New. Hon var skitglad över att få vara med där. Jag tyckte att det var lite märkligt om jag ska vara ärlig. ”Varför är du så glad över att vara med där?”, undrade jag. ”Det är första gången som jag ska vara med live i teve så kan jag få visa hur jag faktiskt är och inte hur jag är i en förinspelad realityshow!”, sa hon glatt ”Se jag har med mig presenter till Filip och Fredrik från Ibiza!”, tjoade hon sen men då kom samtalet. De avbokar. Utan förklaring.

Vi satt hela kvällen och åt god mat och drack drinkar. Förklaringen som Isabel fick från olika presschefer var att det plötsligt inträffat en breaking news som gjorde att de var tvungna att avboka henne. Efter programmet var slut fick vi veta att det var någon som heter Ulf Brummer som var den akuta.

Filip Hammar svarade inte ens på sms:et som Isabel skickade där hon bad om en förklaring. Filip fucking Hammar är för cool för att svara på sms. Han är en fucking programledare i Swedish television.

 

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar