AnnonsTravel outfit, gäsp…….


Gäsp, gäsp, gäsp….. Fasen vad trött jag är. Det var en kort vistelse i LA den här gången med. Hann med ganska så många effektiva möten så det har for sure varit ett par ganska så hektiska dagar. Ska försöka att sova nu på planet innan innan jag får komma hem och krama om mina småttingar som jag har längtat ihjäl mig efter….. Vis ses i Sverige!

Yaw, yaw, yaw…… Never been more tired I think. Was a short trip to LA this time as well. But I had some very productive meetings so the time spent in LA this time has been super productive BUT hectic. Going to try and sleep now on the plane before I get to see my little ones again and kiss and hug them…. See you in Sweden!

Shirt: Vince Jeans: Rag & Bone Shoes: Anine Bing

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ISABEL
Laddar