Annons
AnnonsThe Swedish Affair – Day 2


Såhär såg måndagen ut, alltså dag två av Swedish Affair. Jag var super duper trött eftersom jag landade i LA för bar en dag sedan. Det blev två dagar i LA och nu är jag tillbaka till Sverige igen… Jag tror jag behöver sova i en vecka för att återhämta mig efter det här haha. Nej då, får jag se mina barn igen och få några timmars sömn så löser sig allt.

This is how Monday looked like, day two of the Swedish Affair. I was super duper tired since I landed in LA only a day ago. I had two days in LA and I’m now on my way back to Sweden again … I think I need to sleep for a week to recover after this haha. No no, if I only get to see my kids again and get a few hours of sleep that will solve everything.

Wearing Silvian Heach and loving it!

A lot of people came the second day as well as on sunday

Listening to the Swedish Ewa Björling (Minister of Trade) while she’s having her speech

At our table

All at The Swdish Affair

Couldn’t do other than enjoying the wonderful view this amazing house had

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar