Annons
AnnonsTävlingen avslutad!


Nu har jag utsett en vinnare som vinner en valfri scarf från MISSONI och Modemani.se. Jättemånga var med och tävlade den här veckan så det var svårt att välja ut en vinnare… Men vinnaren den här veckan är Linn, STORT GRATTIS TILL DIG! Din mamma förtjänar en fin present tycker jag, Xoxo

Motivation:

Hej Isabel!
Jag skulle jättegärna vilja vinna scarfen, och ge den till min mamma.
Min mamma älskar halsdukar och scarfs. Hon klagar alltid att de ”drar” i nacken.
Hon har haft ett kämpigt år, då min 13åriga lillebror njurtransplanterades i vår. De har blivit mycke sjukhusbesök och mediciner detta år. Men hon har hela tiden hållit humöret uppe.
Samtidigt som min bror varit svårt sjuk, har min mamma pluggat till sjuksköterska för att kunna hjälpa min bror på bästa sätt..
Hon är helt enkelt en grym mamma! Som förtjänar en Missoni scarf!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar