Annons
AnnonsTävlingen avslutad


Nu är tävlingen avslutad för den här veckan och jag har utsett en vinnare!! Du som vunnit den här veckan har fått ett presentkort från Elsa Leonie värt 700:- wohoo!! Vinnaren är…… Emma! STORT GRATTIS till dig jag hoppas verkligen du hittar något fint till din mamma, jag tror hon kommer att bli jätteglad!! Xoxo

Motivering:

Åh jag hade velat vinna detta presentkortet till min mamma! Hon fyller år snart så hade velat ge det i present till henne! Hon gör allt för mig och mina syskon, vilket gör att hon aldrig kan unna sig något själv.. Tror inte hon har kunnat köpa något nytt klädesplagg på minst ett år. Hade blivit så glad om jag kunde hjälpa henne att få lite nytt i garderoben!

Kramar från Emma

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar