Annons
AnnonsTävlingen avslutad!


Nu har jag utsett en person som vinner det vackra hasband från familjesmycken.se. Vinnaren är….. Elisabeth Claesson!! Stort grattis till dig och jag hoppas verkligen din mamma blir jätteglad för det fina halsbandet!  🙂

Motivering:

Hej Isabell! Jag vill tacka för en inspirerande blogg, och önska all välgång med lilla Winter Rose! Grattis till hela familjen! Jag skulle vilja ge ett så fint och inspirerande halsband till min mamma! Jag är adopterad ifrån indien, och min mamma har verkligen visat mig så mycket kärlek i alla väder! Gett mig och min syster en ny chans till ett liv fyllt med möjligheter! Jag blir så rörd när jag tänker på de uppoffringar hin gjort för att hjälpa mig och min syster! Jag tror attt hon skulle blir jätteöverasskad och glad om hon fick detta halsband!

Vänliga hälsningar: Elisabeth Claesson

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar