AnnonsTävlingen Avslutad!


Veckans tävling är nu avslutad och jag har valt två vinnare som vinner en rosa och en blå solskydddräkt från Zunblock. Vinnarna den här veckan är Anna mamma åt Victor  och Newemma. Stort GRATTIS till er!!

Motiveringar:

Åhh en sån som skulle passa mitt lilla blötdjur perfekt då han älskar att vara i sin pool han har hos mormor, den han ha nu börja bli lite liten men ha inte hittat nån han gillar, då han är lite kräsen på vad han ska ta på sig, å han är bara 3 år än.. men då han nu såg den blåa så sa han att den ville han ha.

så hoppas på lite lycka nu 🙂

 

Hej fina Isabel. Jag skulle gärna vinna det till min egen dotter för att hon är så liten och får inte använda solkräm men ännu mera skulle min dotters kusin behöva den. Hon har hudsjukdom och kan inte komma ut utan att ha solkräm på hela kroppen. Tror att dräkten skulle hjälpa hennes vardag.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABEL
Laddar