Annons
AnnonsTävlingen Avslutad


Tävlingen är nu avslutad och jag har valt ut en vinnare som vinner en snygg Stockholm stroller från Elodie Details! Du får självklart välja mellan den vita ursnygga eller en apple stroller. Vinnaren den här veckan är Ronja – ett stort grattis till dig!! Kramar

Motivering

Jag skulle gärna vilja vinna denna vagn och ge den som en gåva till min syster, hennes sambo (som är som en bror för mig) och min systerdotter. Min syster har alltid ställt upp för mig i med och motgång. Hon ställde upp för mig när jag hade cancer och var nära att dö, hon ställe upp för mg när jag blev mobbad och hotad till livet i skolan. Hon har ställt upp under mitt livs alla svåra stunder, oavsett vad finns hon alltid där. Hon står mig väldigt nära och hon är både min syster och allra bästa vän. Vi gör allt tillsammans och vi finns alltid där för varandra. Hon skämmer ofta bort mig med fina presenter men jag är ju, som många andra, en ”fattig” student som inte har råd med presenter så ofta. Därför skulle jag vilja ge henne den här vagnen då den är väldigt fin och en present som har en tanke bakom den. Hon har nämligen kollat på den här vagnen och det skulle vara så häftigt att jag för en gångs skull kan ge tillbaka något till henne. Materiella saker är inte allt men jag tackar henne ofta för all hennes hjälp, därför skulle det även vara kul att ge henne något som hon har minne av.

Jag skulle även vilja ge vagnen till hennes sambo då han har varit en del av vår familj sen jag var liten. Min syster och han blev tillsammans när hon var 13 och hon är idag 24, så när han kom in i vår familj var jag 7-8 år. Han är verkligen som en bror som också finns där för mig. Han stället upp med att skjutsa mig till bussen om jag ska till stallet, han hjälper även mig med matten i skolan, även fast jag egentligen inte behöver hjälp. Han vill helt enkelt bara vara snäll.

Självklart tycker jag även att min systerdotter, Noveila, är värd en fint vagn. Just nu har hon en annan sittvagn som min syster tycker är jättefin men som jag inte gillar. Då kan jag och Noveila ta den här snygga vagnen när hon och jag är på äventyr.

Dessa tre personer är väldigt viktiga i mitt liv och det skulle vara så otroligt kul att ge dem en present. Dem ger mig så himla mycket och jag vill ge dem. Jag kan aldrig tacka dem nog, men vagnen kan vara en start. Vagnen ihop med tusen tack skulle dem nog bli väldigt glada för!

Med vänlig hälsning

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar