AnnonsTävlingen Avslutad


Nu har jag valt två lyckliga vinnare som vinner var sin sjal från POM Amsterdam! Dessa snygga sjalar har ett värde av 599 kr st och kan liva upp vilken trist vardags outfit som helst! De två vinnarna är Edith och Nella STORT grattis till er! Ni kommer vara superfina i sommar! Kram

Motivering:

Hej! Jag älskar sjalar, men jag har tyvärr inte så många. Jag tycker aldrig jag hittar några fina nu för tiden, men dom där två var superfina! En fin och färgglad sjal piffar verkligen upp en outfit. Det skulle vara kul om jag kunde piffa upp mina sommaroutfits med någon av sjalarna.

Jag känner mig trött och ledsen. Det kommer bli bättre och det vet jag.
Jag har bara vunnit tröstpris och aldrig haft tur i spel. Kom igen Isabel, välj mig! Jag är en bra tjej som försöker stå upp för mig själv. Livet är en resa med dalar och berg. När jag är nere i dalen hade jag behövt lite färg. Om inte färg så något att torka näsan i, ta bort svetten i pannan men jag ska fan upp till toppen! KBK!
Kram till dig och tjejerna!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ISABEL
Laddar