Annons
AnnonsTävlingen avslutad


Nu har jag valt ut tre vinnare som vinner ett kit var från Skincity.se med produkter från Sensai by Kanebo. Detta kit har ett totalt värde på 1,037:-. Det var som vanligt jättesvårt att välja ut tre värdiga vinnare, för mig är alla värdiga vinnare! Men denna veckans tre lyckliga blir… Stort GRATTIS till er!!

Amanda

Är inne på sluttampen av en lång resa som började med tre månaders volontärarbete i Flagstaff, Arizona. Befinner mig just nu i Miami efter att ha resa mellan Costa Rica – Mexico. Har levt på 20 dollar om dagen och verkligen kämpat med allt vad materialism heter och vänt på de slantar som jag har utan att egentligen behöva det. Min resa har handlat om att ge utan att ta och få perspektiv på vad som egentligen är viktigt i livet! Just nu befinner jag mig i Miami, hann inte längre innan pengarna tog slut. Båda mina kort blev skimmade i början av min resa så har inget val men jag gör det bästa av situationen. Vissa får ju aldrig se en annan kontinent! Det skulle vara väldigt kul att få vinna något, jag tycker att jag förtjänar att få unna mig något men skulle aldrig kunna förmå mig att köpa produkterna själv. Tack för mig!

Sandra

Jag skulle vinna detta till min syster. Hon har det väldigt svårt med akne och är väldigt blyg och osocial på grund av det. Detta skulle få henne ett steg närmare hennes största dröm, att bli sångerska men hon är för blyg att stå framför andra människor på grund av sitt utseende. Jag skulle önska att hennes dröm någon gång skulle gå u upfyllelse!! 🙂

Malin

Fyrtio +, fyrabarnsmor, fet -, i farten, fastighetsmäklare, fan Isabel 🙂

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar