Annons
AnnonsTävlingen avslutad!


Nu är tävlingen med Nordljus avslutad och jag har nu valt ut 4 vinnare som vinner otroliga priser. STORT GRATTIS till alla er som vunnit och tack för att så många varit med och tävlat! Xx

 

Vinnare 1:  Therese Presentkort på valfria Nordljus produkter av ett värde av 1200:-

Eftersom jag är nyinflyttad student & dessutom en fattig sådan, har jag inte råd med så mycket inredningsaker att utsmycka med. Skulle bli överlycklig ifall jag vann!!

Vinare 2: Tina Lover Forever kläder till ett värde av 1000:-

Jag vill vinna nått av dessa till min kära mamma , hon skulle behöva lite uppmuntran nu när hon kämpar med jobb hit å dit varje dag , hon kämpar med 3 olika jobb för Att vi ska ha det bra med mat å kläder , så detta skulle jag vilja ge henne som
En liten gåva å visa att jag älskar henne för den hon är och allt hon gör för oss barn och barnbarn !!

Vinnare 3: Mosigosi Unica smycken värt 500:-

Jag blev helt besatt av dessa fina smycken jag tycket jag borde vinna för att jag lägger mer allt på att se din blogg. Du är min största förebild och idol jag jag skylla blev den gladaste gladaste tjejen på jorden och jag vann något från isabel Adrian det skulle bli en drömm som går i uppfyllelse<3

Vinnare 4: Bea Reunion Dofljus & Doftpinnar för ett värde av ca 500:-

Jag skulle verkligen, verkligen uppskatta om jag vann någon av dessa finfina priser. Jag är ingen person som visar hur mycket någon betyder för mig och nyligen gick min morfar bort. Min stackars mormor är verkligen jätteledsen och det skulle betyda så mycket för mig att få ge henne något. Jag vill visa henne mitt stöd och självklart göra min älskade mormor på gott humör igen. Materiella saker kan visserligen inte dämpa sorg men det skulle lätta en hel del för henne om hon visste att hon inte är ensam i det här. Hon fyller år nu i april och vann jag någon ut av priserna ovan så skulle jag gå ihop med mina yngre syskon och ge det till henne. Vår kära, kära mormor!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar