Annons
AnnonsTävlingen avslutad!


Nu är tävlingen med OPI avslutad och de tre vinnare som vinner ett fint kit värt 520:- är Jenny, Ida & Ellen. GRATTIS till er tjejer!

Motiveringar:

Såå fint och såå attraktivt nagellack. Jag kunde inte motstå att delta i denna tävlingen hahaa! Men sen är det så att mina naglar inte har fått någon kärlek på väldigt länge. De ser rent ut sagt rätt så hemska ut. Jag har haft fullt upp med annat och mina naglar har glömts bort. Jag skulle bli väldigt GLAD om jag vann dessa godingar så att mina händer får liv igen.
Tack för en braa blogg!

Hej fina Isabel! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta 🙂 jag jobbar som sjuksköterska och när jag jobbar får jag inte använda nagellack. Så såfort man är ledig åker nagellacket på. Då känner man sig lite extra fin men det är inte förrän lacket är på som jag känner mig riktigt ledig. Hjälp mig få känna mig ledig och fin 🙂
Kramar

Hej Isabel! Jag älskar din blogg och läser den varje dag<3 Och jag vill bara säga att första gången jag såg dig i svenska hollywood fruar tänkte jag WOW vad fin hon va!!!!! Och ja jag vill vara med och tävla om nagellacken, jag tycker att jag ska vinna för att jag följer din blogg varje dag och följer dig på instagram och gillar din stil så sjukt mycket!<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 min instagram:_eelleenn_ TACK!<3 😉

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar