Annons
AnnonsTävlingen avslutad!


Jag har nu en vinnare som vinner det fina silversmycket från Familjesmycken.se. Den som vunnit tävlingen är Jolin Berg. Jag blev så otroligt rörd när jag läste din kommentar, du förtjänar allt i världen.Var stark som din mamma. Många Kramar

Motivering:

Jag skulle jätte gärna vilja ha ett halsband med en ingraverad text på, jag skulle skriva ”I will fight like my mother” eller ”Mamma” på det då min mamma betydde så otroligt mycket, men för bara några veckor sedan fick hon lämna jorden och äntligen vila. Hon har stått ut med allt, kämpat varje dag för att överleva men samtidigt gjort mer än vad ens en frisk människa gjorde. Hon kämpade mot njursjukdommar, blodförgiftningar, infektioner, benskörhet, diabetes och en hel massa annat. Hon har varit sjuk ända sen jag föddes. Men en dag så gick det bara inte mer, hjärtstopp på 20min och blodets surhets grad var på tok för urspårat och blodsockret så högt att maskinerna kunde inte ens mäta det. Det var bara en respirator som höll henne vid liv! Hon försökte, hon kämpade och vägrade låta hennes barn se henne svag. Men verkligheten kom ikapp. Jag saknar henne något så otroligt mycket och därför skulle jag vilja ha ett halsband med någon av dom texterna på, för jag vill visa både henne och alla andra hur j*vla stolt jag är som hade en så stark mamma <3

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar