Annons
AnnonsTävlingen Avklarad!


Tävlingen är nu avslutad och jag har utsett en vinnare som får en Ultimate Lifting Roller från toxSkincare!!! Den här produkten är till för att reducera rynkor och har ett värde av 495:- STORT GRATTIS säger jag till DeeDee!! Hoppas din mamma blir glad!

Motivering

Hej! Jag skulle vilja vinna denna till min mamma. Hon är 51 år och har under det senaste året genomgått 3 misslyckade öonopereationer ihopp att bli av med sina rynkor. Den fjärde är inbokad om 6 månader då huden behöver återhämta sig mm. Jag tycker att hon är hur snygg som helst och jag hoppas att hon med hjälp av denna roller förstår att man kan bli av med rynkor utan att lägga sig under kniven och att hon kanske avbokar den fjärde operationen. Jag älskar henne så mycket och tror kanske detta kan va en lösning på hennes problem. Kram på er!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar