Annons
AnnonsTävlingen avklarad


Nu har jag dragit en vinnare som får ett presentkort på 500:- från Geggamojja.com. Vinnaren blev Linda, Grattis till dig 🙂

Lindas motivering:

Jag vinner aldrig men ger det en chans.
Min son fick en geggamoja mössa i vintras som han nu har vuxit ur och den användes ofta som ute som inne är helt kär i den. som mössan inte räcker över öronen är det nu dax att köpa en ny och vi har testat alla mössor men han slänger bara av sig dom som man tittar på och vill bara ha sin så en ny mösse till sonen, sen har han en vovva samt en snutte och om jag vann skulle han få en ny snutte.

Skulle även köpa solglasögonen till min dotter som inte kan vistas mycket i solen och ögon som är känsliga tack vara alla mediciner hon äter , I morgon den 17 mars är det ett år sen vi fick chock beskedet att hon led av blod cancer. så hon skulle passa så snyggt i dom rosa.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar