Annons
AnnonsTävlingen avklarad


Nu har jag dragit en vinnare av tävlingen om ett halsband med armband från Snö of Sweden. Vinnaren blev MARIA, grattis till dig:) Du har fått ett mejl skickat till dig!

Marias motivering:

Varför just jag ska vinna detta halsband ?
Jo, jag må kanske vara 14 år men jag vet endå mycket om vad man kan ha till vad och vad som passar till vad. Men jag är även 14 och har inte råd med alla de snygga grejorna. Jag är inte värd detta halsband mer än de andra tjejer/kvinnor som vill vinna. Men jag är iaf lika värd även fast jag är 14 och ålders skillnaden ska inte ha någon betydelse enligt mig. Har samlat pengar i ett tag för att få ihop till några smycken som jag vill ha men det är en lång väg kvar och om jag vinner detta halsband så kan jag checka av en grej från min lista så jag inte behöver spara ännu mer. Älskar din blogg, din stil och Monday-Lilys coola och söta stil.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar