Annons
AnnonsTävlingen avklarad


Nu har jag dragit en vinnare av tävlingen om ett Weskin. Vinnaren blev Hannah! Grattis till dig:)

Hannah’s motivering:

Jag är femton år och har precis fått en iphone 4s! Jag har aldrig haft en iphone innan. Jag älskar den och kan inte fatta hur jag överlevt utan den. Om jag hade råd skulle jag ge små vita söta iphones till alla människor på denna jord. Men denna vita söta iphone 4s blir inte så vacker utan ett snyggt skal. Det är otroligt svårt att hitta ett skal och jag skulle vilja att min iphone blev lite mer personlig. Så därför skulle jag så hemskt gärna få ett snyggt weskin! Ett litet rim:

Matriella ting är ingenting
men ibland kan en weskin
bli allting
för en liten tingeling
som jag…

HAHA det rimmet sög lite smått men jag skulle bli så otroligt glad om jag fick bli ägare till en weskin. Plus att din blogg är så rolig och jag älskar att kolla på dig på tv. Det sa jag inte för att fjäska utan jag menar det. Ha det så bra i La-La-land!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar