AnnonsTack för mig…


Hej mina kära läsare, ville tacka för mig och meddela att jag nu idag har bytt plattform till Expressen. Jag har haft en underbar tid här på Chic men nu var det dags att gå vidare och testa lite nytt. Det är alltså med blandade känslor jag skriver mitt sista inlägg med Chic…. Jag hoppas verkligen att ni hakar på till nya bloggen som ni kan hitta här www.expressen.se/isabeladrian.

Massor av kramar Isabel

Hello my lovely readers, I want to say thank you for this wonderful time I’ve had with Chic, since today is the day I move my blog to Expressen. I felt it was time to move on and try something new. It’s bittersweet to say that this is my last post here, but I really hope you all follow me over to my new blog you can find here www.expressen.se/isabeladrian.

Many hugs Isabel

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABEL
Laddar