Annons
AnnonsSvar på Veckan´s Hollywood Fruar frågor


1. Kollar du / dem andra fruarna på avsnitten av Hollywood fruar?
Jag brukar kolla alla, men om jag ska vara ärlig kan jag spola lite fram när det är tråkiga saker om jag har ont om tid! lol
2. Vart är det stora snygga halsbandet ifrån som du har på dig i detta avsnitt?
Det kommer från en Norsk Designer som heter Cecilie Melli. Du kan läsa mer om henne i ett gammalt inlägg på min blogg http://isabeladrian.chic.se/cecilie-melli/ eller på hennes hemsida. Klicka bara på här så kommer du till hennes hemsida!
3. Hej Isabel! I detta avsnittet fick man se lite av din hund. och jag blev lite nyfiken på vad det är för ras, och om du har några fler djur? Skulle va kul att veta!
Min hund heter Missy ocg är en Chihuahua som är 3 år snart. Söt och världens gosigaste, men skäller ibland lite väl mycket.
4. Är Susanne fortfarande din assistent? Har inte hört så mycket om henne på senare tid?
Kolla på avsnitten, så kommer du veta!
5. jag bara undrar om du och din familj fortfarande bor kvar i P Diddys gamla hus? Tyckte det såg så himla annorlunda ut när jag kollade Svenska Hollywood fruar!
Nej det gör vi inte, vi har köpt en nytt hus som ligger i samma område men är lite barnvänligare. Och lite med skandinavisk stil på insidan av huset.
6. Kommer Winter Rose att vara med något i resterande delen av säsongen? Och hur många avsnitt kommer det vara? Hoppas på tio.
Önskar jag kunde ge dig alla svar, men jag får tyvärr inte avslöja det. Tiden får utvisa, men jag kan säga att det lutar åt det 🙂
7. Vad tycker du om Maria ?
Jag tycker att hon är helt underbar! klart min favorit. Och verkar inte vara ensam att tycka så. Hon är genomgod och har en otroligt rolig humor.
8. Vad tycker du om det Susanne säger inför kameran om din nya assistent? Tycker inte du det är lite barnsligt beteende?
Jag har ju inte sett detta innan, men svaret är ja. jätte löjligt att vilja förstöra för sin egen chef… Behöver jag säga mer?
9. Hej Isabel! Jag måste bara börja med att säga att du är min favorit i Svenska Hollywoodfruar, utan tvekan.
Hur blev Monday Lily´s garderob?
Det får ni se nästa vecka, så håll ut mina vänner!
10. Är ngt av Svenska Hollywoodfruar riggat? Alltså att vissa händelser eller diskussioner är uppriggade för att få fler tittare. Tänkte på din assistents missnöje när du ger hennes arbetsuppgifter till den nya assistenten.
Faktum är att det inte alls är så, även om jag nästan själv höjer på ögonbrynen när jag ser materialet. Hade ingen aning att försökte förstöra för Gregory och indirekt för mig heller. Men det är inte riggat! Det kan jag iallafall lova.
TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar