Annons
AnnonsSvar på Hollywoodfruar


1. Hej Isabel! Hur bra tycker du SHF reflekterar ditt riktiga jag? puss
Det varierar ganska mycket. Vissa inspelningstillfällen är t.e.x. mer intensiva än hur jag normalt sett upplever min vardag. Men jag tycker ändå att det reflekterar mitt liv mycket bra.

2. Varför får Monday-Lily vara med så lite på SHF? Hon verkar ju så söt och gullig så henne skulle jag så gärna vilja se mer av! 🙂
Det har bara inte blivit av för att hon gör andra saker och jag är tvungen att jobba vissa dager. När hon själv vill vara med får hon det, men hon har mer varit med när vi gör olika familje aktiviteter.

3. Hej! Mååååste bara få veta vilken ögonskugga du hade på babyshowern!!! den var lite guldig, så sjuk snygg!!!!! sen måste jag bara säga att du och maria är hela orsaken till att jag tittar på shw ni är så sjukt bra!! =) kram!!
Ögonskuggan som jag använder var från en gammal palett från märket Stila.

4. Hej isabel! tycker du TV3 vinklar någon av fruarna? Och isåfall vem och hur? Kram!
Jag kan inte kommentera det, jag vet bara vem jag är och mig vilklar de inte. Jag kan inte stå för hur de andra är och om de blivit vinklade. Jag känner inte dem tillräcklig väl.

5. Har du svårt att välja kläder på morgonen om du ska iväg någonstans? Vilken av presenterna var du nöjdast med?
Det var väldigt svårt när jag var gravid eftersom inte allt passade. Det blev att jag använde mycket basics, och satsade mer på accessoarer under graviditeten. Bästa presenten på min babyshower…. det får ni se i nästa avsnitt..

6. Var Steve ”känd” när ni började dejta?
Ja det var han.

7. Vad tyckte du om Mindy? Var så kul när hon blev starstrucked av Steve 😉 Han verkar vara en snäll kille!
Jag tycker att Mindy är jättego, hon är en skön person med bra attityd. Ärlig och en bra människa helt enkelt. En glad prick!

8. Hej, jag undrar vad du egentligen tyckte om baby showern som dina assistenter fixade?
Jag tycker babyshowern var jättebra, jättelyckad, över förväntan! Woohoo!

9. Har du ingen aning varför Agnes-Nicole är inte längre med på SHF?
Jag har faktiskt ingen aning om varför hon inte är med.  Det är tyvärr ingen information som jag får ta del av och jag har inte pratat med henne personligen heller.

10. Var Natacha Perry på the Baby shower? såg ut som henne vid polen 🙂 Ja det var Natacha som var där. Här är hennes blogg!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar