Annons
AnnonsSvar på Hollywoodfruar


1. Hej! Du är så jäkla cool och jag undrar hur du gör för att alltid hålla humöret uppe? I varje program så är du så himla fräsch och glad. Hör det ihop med hur du tränar? Isåfall hur ofta tränar du? Kraaaaaaam*
Jag är en ganska positiv människa och försöker alltid att se saker och ting positivt även om det är jobbigt. Det glädjer mig att höra att det syns i tv rutan. Självklart är det inte varje dag jag är på topp men då tänker jag på vilken fin familj jag har och allt känns mycket bättre. En powerwalk på morgonen och en wellness shot piggar alltid upp.

2. Hej Isabell!!
Jag tycker du är den vettigaste av alla fruarna, hoppas verkligen du är med i nästa säsong!
Jag undrar under hur lång tid ni spelar in för att få ett avsnitt?
Sen undrar jag om Monday går på ”dagis” eller har en nanny?
Ha det jätte bra, hoppas vi får se dig i nästa säsong <3
Monday kommer nte börja på dagist förrän nästa år, så just nu har vi en nanny. När det kommer till inspelningstid så varierar det väldigt mycket. Men om jag skulle säga på ett ungefär så tar ett avsnitt ca två dagar att spela in. Som sagt, det varierar väldigt mycket.

3. Hej Isabel jag vill bara börja med att säga att du är verkligen min förebild på alla sett, jag tycker du är hur cool som helst, och du kör din grej liksom tycker inte alls att du är för kaxig osv..jag är typ likadan själv, och dina kläder är to die for! love them! och dina skor ska vi inte änns prata om haha aja,
Jag undra bara om Gunilla grät? det lät så lite snabbt när dom filmade dig och maria
sen undrar jag hur stämningen var efteråt? och om bråket var längre eller om dom visa allt på tv?:)
Tack för komplimangen. När det kommer till Gunilla så har jag faktiskt inga kommentarer. Men jag såg inte att hon grät och bråket fortsatte inte så länge till, det är allt jag kan säga. Stämningen var helt ok efteråt även fast vi har delade åsikter om det mesta.

4. Hej isabel! Du är så jävla grym och du är helt klart min favorit bland fruarna!!
Såg din tatuering på handleden för första gången, vad står det för något?puss 😀 Det står Isabel ifall jag glömmer av vad jag heter någon gång när jag vaknar, hahah.

5. Kommer vi se dig i något annat program snart? Eller kommer du enbart satsa på ditt märke och bloggen?
Tyvärr kan jag inte svara till 100% på den frågan. Men man vet aldrig 😉

6. måste bara säga att jag älskar din man musik, gåshud gåshus!! självklart tycker jag också att du är en toppen tjej 🙂 <3 vad tycker du själv om steves musik? är det i din stil?
Jag älskar Steves musik, det hade nog varit svårt att leva med honom om jag inte gillade det han gör.  Jag ser han som ett musikalisk geni och jag är jätteglad att du också uppskattar musiken.

7. Hej Isabelle!
Vad tyckte du om att Margareta spelade upp låten frivilligt? Och en följdfråga, vad tycker du om Margareta?
Äääälskar din blogg, du är BÄST
Jag tycker att Margareta är en dukigt sångerska. Jag blev överraskad då jag inte visste att hon gjort låten, jag förstår heller inte riktigt varför hon valde att spela upp den eftersom hon förmodligen visste att reaktionen skulle bli stark och skapa onödig uppståndelse. Men alla har rätt att göra vad de själva vill.

8. Hur var ditt liv som tonåring? Har du några erfarenheter från när du va ung att dela med dig av?
Som tonåring hade jag en helt normal uppväxt med en stabil familj. Något jag lärde mig var att man måste tro på sig själv, även om andra människor inte håller med.

9. Heej! är Steve beskyddande över sina flickor, och hur lång är du? /kraam
Steve är väldigt beskyddande över sina flickor och är en jättebra pappa. Jag är 1,74 cm lång sedan sist jag mätte mig, ingen aning om jag krympt eller blivit längre.

10. Vill bara säga att jag älskar dig och dina arbeten. Till mina frågor, om det blir en till säsong kommer du vara med då? Och vad ville du bli när du var liten?Jag kan tyvärr inte svara på den fråga, tiden får avgöra det. Att bli arkeolog eller marinbiolog var min dröm som liten.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar