Annons
AnnonsSvar på Hollywoodfruar


1. Hej isabel, Kommer man att få se erat bröllop?
Nej det kommer ni inte. Men kanske kommer det upp lite bilder på bloggen, vem vet!

2. Hej Isabel! Min fråga är om du skulle vilja ha fler barn?
Ja absolut, ett till men inte just nu.

3. Vad tyckte du om Margaretas låt om Gunilla? Håller du med Margareta?
Har du fortfarande kvar din assistent? Den där killen asså :p
Måste bara säga att jag älskar Svenska Hollywood fruar och du är nog min favorit! Längtar alltid till tisdagar så jag får se vad ni gjort.. 🙂 <3
Inga kommentarer gällande Gunilla tyvärr. Ja, jag har kvar Gregory som min assistent.

4. Hej Isabel!
Vad hände egentligen med Susanne, varför fick hon gå?
Frågan har ställts tidigare och då fick du inte säga något men du sa att vi skulle få se framåt i SHF. Nu har avsnittet sänts och du hade inte sagt så mycket.
Som ni själva kanske såg så försökte Susanne förstöra för mig, så det var ganska naturligt att jag inte kunde ha kvar henne.

5. Har du alltid mycket att göra i ditt arbete eller är det ganska lugnt? Är det svårt att bestämma vad du ska ha för tyger eller vet du precis vad det är du ska ha? Har också en fråga som inte är om pogramet men jag undrar vad du har för utbildning och om du gick nån speciell inriktning på gymnasiet? Kram! 🙂
Jag har alltid ett fullspäkat schema, vilket alltid är jättekul. När det kommer till designing så har jag alltid en ide i huvudet och jag vet oftast vad jag vill ha, men det gäller bara att hitta de rätta tygerna. Jag gick affärslinjen på en internationell skola på gymnasiet och har en mönsterkonstruktion/design utbildning efter det.

6. Vad heter din nya assistent (tjejen)? Har hon blogg/ Instagram?
Jag har ingen ny assistent, däremot har jag en tjej som jobbar för mig som heter Nathalie. Hon har jobbat ett tag för mig men har precis börjat som min internationella säljare och sköter all markandsföring. Hon tar med hand om mycket svensk press, då hon är den enda svenska personen som jobbar för mig. Hon tar hand om mycket och står mig nära. Ingen blogg men har instagram, följer ni mig så kan ni säkert hitta henne!

7. Hej, lagar ni mycket mat hemma el äter ni ute, vem lagar mest och bäst isåf?
Vi lagar 2-3 ggr per vecka. Både jag och Steve lagar nog lika mycket, men Steve är den som verkligen gillar att laga mat.

9. Hej Isabel! Man får ju se dig välja ut tyg till din kläd kollektion. När ska den släppas?
Kram Ida.
Den kommer att släppas till våren och sommaren 2013. Den kommer visas upp på Attitude mässan i stockholm i November, så då får ni komma och kolla in den!!

10. Hej Isabel! Du är lätt bäst av alla Hollywoodfruar, och så fin. Jag tycker det vore kul att veta hur mycket (du själv tycker) att du har förändrats från Robinson-Isabel till Hollywood-Isabel? 🙂 Då tänker jag  på personlighet, självförtroende osv. KRAM
Ska jag vara ärligt så tycker jag inte att jag försrändrats speciellt mycket som person. Jag har nog blivit lite mer beskyddande, privat och försiktig sedan jag fick familj.

 

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar