Annons
AnnonsSvar på Hollywoodfruar


1. Hej! jag undrar hur länge du bott i USA och vad som fick dig och flytta? :)kram louise
Jag har bott i USA sedan 2008. Vi bestämde oss för att flytta hit efter att ha spenderat tre månader här på prov, och efter det blev vi kära i staden och flyttade hit direkt.

2. Hur tänker du när du får höra allt skitsnack som några fruar snackat när de ” interljuvas” ensamma i serien? T.ex att det säger nått annat till dig och säger vad de egentligen tycker sen.
Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det, det är bara en show och alla måste få tycka och tänka vad de vill. De kanske inte vågar säga vad de tycker rakt ut framför personen och det kan vara därför. Jag är alltid ärlig men alla är olika. Jag tar inte åt mig, Alla har en fri vilja och kan säga vad de vill.

3. Hej! Monday Lily’s closet blev superfin! Blev inspirerad att pimpa min dotters garderob. 😉 Hur skulle du beskriva er inredningsstil hemma? Är det du som inrett huset eller anlitar ni designers?
Vi har en väldigt simplistik och skandinavisk stil. Vi har inga designers utan det är jag och Steve som bestämmer, vi båda är intresserad av inredning.

4. Vilken present tycker du mest om? 😀
Mest gillade jag den fina babykrubban från Stokke som jag fick av Steves bror an21, Max Vangeli och Özgur.

5. Hej jag tittar på Svenska Hollywood Fruar varje tisdag. Är det inte jättekul att bo i LA? Ser du ofta kändisar ute på gatorna?
Jo det klart jag älskar det är därför jag flytta hir. När det kommer till kändisar så ser jag en varje dag, eftersom jag bor med en hahah. Nej men ska jag vara ärlig så ser jag nästan en varje dag, man går ner till Starbucks och ser alltid någon….

6. -Vad kul att få se lite mer av gulliga Monday-Lily i programmet! Pratar hon? och vilket språk?
-Vilket var ditt favoritpaket som du fick på babyshowern? Sjukt att Mindys present kostade 4400 😉 Ja hon pratar ganska mycket men det är inte alltid man förstår allt. Hon kan sätta ihop fem ord. Korta meningar där hon oftast blandar både svenska engelska och spanska, hon är trespråkig.

7. Tack för en super bra blogg Isabel! Jag är lite nyfiken över Mondays väskor, jag gissar att de är äkta och undrar vad dom söta kan kosta?
Ja väskorna är äka och de är presenter från hennes pappa, jag vet inte till 100% vilka som visades men hon har en Chanel och LV etc.

8. Kanske inte har med hollywoodfruar att göra, men jag är nyfiken ändå. tror du på Gud?
Vad jag tror på är påven, jag är katolik.

9. Hej! Jag är lite nyfiken över vad ni kör för bilar? 🙂
Vi kör Merceders, Porsche och Audi.

10. Jag älskar din målning som du kallade insekten och den som hänger på väggen (svart med vita ”splash”). Målar du fortfarande?
Tack så mycket för den fina komlimangen. Jag målar fortfarande, men jag hinner tyvärr inte med det lika mycket som jag gjorde tidigare, men det är absolut min största hobby, jag hoppas jag kan ta upp det inom en snar framtid.

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar