Annons
AnnonsSvar på frågor!


Nu har jag plockat ut lite utvalda frågor, här kommer svaren! Xoxo

1. Tyckte du om att vara med i Robinson? Ja det gjorde jag, jag lärde mig väldigt mycket, speciellt att leva på en öde ö haha. Det var verkligen en utmaning men jag tyckte att jag klarade mig ganska bra.

2. Hur länge har du bott i USA? Jag har bott i usa sedan 2008 men bor bara här några månader om året. Den resterande tiden bor jag i Schweiz. Steve reser med väldigt mycket då oftast jag och barnen åker med honom. Så har ett ganska så resefyllt liv där vi bor lite här och var, vilket vi tycker är jätteskoj.

3. Har du något husdjur? Ja, vi har en liten hund som heter Missy. Ibland kan hon vara ganska så vild men hon är oftast väldigt snäll.

4. Brukar du följa med på Steves spelningar? Jag brukar följa med så ofta som jag hinner. Blev att jag hade mer tid förr i tiden. Men som sagt, så ofta jag hinner tycker jag det är roligt att följa med.

5. Ser du ofta kändisar? Det händer ganska så ofta att jag ser kändisar ute. Hollywood är trots allt ganska så litet och det känns som om de flesta hänger på i stort sätt samma ställen. Det finns alltid så kallade ”innehak” där man brukar se dem haha.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar