AnnonsSvar på era härliga frågor


1. I`am 27 years old. What were you like when you were 27 and where did you live?
Love you Isabel♥  Jag var likadan som jag är nu skillnaden är att jag då bodde i Sverige. Också att jag med precis hade träffat Steve!

2. Har du något motto i ditt liv?? 🙂 Det finns ingenting att förlora bara någonting att vinna. #KBK med andra ord!

3. Vad är det bästa med Sverige? Maten, svensk sommar, stränderna vid västkusten och midsommar tårtan.

4. Tycker du att L.A är en bra stad för dig att leva i? Jag menar med allt utbud av så mycket och att det är en sådan framför allt stor och härlig stad. Kram Jag älskar LA, det finnas alltid så mycket att göra och behöver man något så spelar det ingen roll vad kl är på dygnet, man kan alltid få tag på det. Älskar exempelvis att man kan gå och handla mitt i natten om man jobbat sent.

5. Står din familj nära axel och Sebastians familj (med tanke på att steve, sebastian och axel är så bra vänner)? Vi står varandra nära, vi har umgåtts jättemycket och i många år och jag tycker jättebra om dem.

6. om svenska hollywoodfruar kommer nästa år, ska du vara med då? Jag kommer inte vara med denna säsongen som kommer nu, men man vet aldrig inför nästa, det är ingenting som jag vet nu.

7. Om du fick ett till barn vad skulle hon/han hetta då?Om du fick välja en plats på jorden att besöka vart skulle det vara då? Det vill jag tyvärr inte avslöja, jag har ett namn om jag nu skulle få en till men som sagt, det håller jag hemligt. Om jag fick välja en plats på jorden att åka till då skulle jag välja Madagaskar.

8. Hej finaste Isabel! Jag undrar om du har några syskon? Har f det som att du iaf har en bror som du nämnde du nämnde i poden Jag har tre syskon, två helsyskon Camilo och Miguel och en halvsyster som heter Laura!

9. Vad är ett MÅSTE att se/gå till när man är i usa?:) Las Vegas tycker jag man borde åka och titta på och besöka, där finns mycket att se och göra.

10. Pratar ni svenska eller engelska hemma med barnen? Kram! 🙂 Vi pratar både engelska (”amerikanska”) och svenska, mest svenska. Men har vi amerikanare runt oss då pratar vi så klart engelska (”amerikanska”) för att visa respekt.

11. Ett land du inte har varit i men skulle vilja besöka? Något land i Afrika!

Tack för en bra frågestund allihopa! Vi kör en till snart eller vad säger ni? Gillar ni när vi kör frågestunder på bloggen?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ISABEL
Laddar