Annons
AnnonsSvar på era frågor!


Tack för alla fina frågor, försökte svara på så många frågor jag hann med…. enjoy!

1. Har stora drömmar om framtiden! Har du några tips/erfarenheter på vägen hur jag ska komma dit? Ska jag köra min egen väg eller lyssna på vad dem flesta andra säger? 🙂 Jättesvår fråga att svara på men jag har alltid gått min egna väg och försökt att hitta den bästa lösningen som passar mig. Det är viktigt att inte förlora förtroendet även om man får ett nej en gång, det är bara att fortsätta för man kommer att få 100 nej innan man får ett ja. Fortsätt att kämpa för det du tror på och ge aldrig upp, så kommer du lyckas.

2. Kommer man att kunna köpa din kollektion här i Sverige? 🙂 älskar allt! Ja min Love By Isabel kollektion kommer ut i Mars 2013, man kommer kunna köpa den i Sverige men även online på min hemsida! Jätteroligt att du tycker om den 🙂

3. Vad är det bästa du har fått av Steve ? 🙂 Han själv!! Det beror på om man pratar om materialistiska saker eller vad man pratar om, men det absolut bästa är mina två underbara barn.

4. What do you think of Paris Hilton being a ”DJ” ? I don’t think her goal in life is to be a DJ, or I know her goal in life isn’t to be a DJ, it was just like a one time thing.

5. Hej Isabel! Jag har två frågor, du zhar en Célineväska som är mörkblå som är too die for. Vad heter modellen? Den andre frågan är om du kommer ifrån Mölnlycke? Min kompis är kompis med din syster och hon bor ju här precis som jag. Hade varit kul att veta 🙂 Kramar!! Jag vet inte vad den heter tyvärr. Ja, jag kommer ifrån Mönlycke, jag bodde där från jag gick i fjärde klass tills jag gick ut nian. Så man kan säga att jag växte upp där.

6. Vad för någon musik lyssnar du på? Vilken är SHM bästa låt enligt dig? Varför blir det inte en säsong till i SHF? Gunilla ska vara med och förstör hela grejen, du är självklart min favoritfru och har alltid varit det! 🙂 kram Jag lyssnar på allting faktiskt, när jag är hemma så gillar jag att lyssna på mycket jazz. Men gillar ju såklart house musik när jag går ut. Bästa låten är ONE. Vem har sagt att det inte blir en säsong till av SHF?

7. Hej! När du berättar om dina outfits så brukar du, som exempel, ofta varva kanske en HM tröja med ett par Acne-jeans. Men min fråga är: Skulle du någon gång kunna gå på stan med en outfit som bara är gjord av de billigare klädesmärkena, så som HM, Lindex, Gina etc.? Eller känner du att du alltid måste ha på dig ett dyrare märke, när du ändå ha råd att köpa sådana? 🙂 Jag skulle absolut kunna gå med en hel outfit från de märkena som du nämnde. Jag är ett stort fan när det kommer till trender att köpa saker som är lite billigare, sedan satsa på dyrare handväskor eller accessoarer. Jag hade kunnat ha en hel Lindex outfit och matcha den med en finare väska!

8. Hi Isabel! I love your style ! What staple piece do you think every girl needs in her closet ? xoxo I think that every woman should have one classic black dress and one nice black handbag.

9. tips på att gå ner i vikt? o tips på vad man ska välj FÖR PREPARAT FÖR ATT fylla på läpparna? LOVE YOU! När det gäller att gå ner i vikt snabbt så tycker jag att man ska ta bort alla carbs, alltså kolhydrater. Ta bort pasta, ris och potatis och ersätt detta med grönsaker ex. Man kan också ersätta en måltid var dag med en protein shake. För att fylla läpparna rekommenderar jag Restylanes produkter. De har en egen fin butik i Stockholm.

10. Hur var du som tonåring?(var du tonårstrotsig och så?) Vad är ditt finaste minne? Kramisar!:)<3 Jag var ganska snäll som tonåring tror jag, jag hade väl en rebell när jag var 14-15 år, men annars var jag väldigt lugn och skötsam. Kanske får fråga min mamma annars haha. Mitt finaste minne var när min mamma tog min lillebror och mig till Salzburg i Österrike och åkte skidor. Vi var ca 15 år och min lillebror var ca 12 år, vi bodde på Salzburg Hof och vi hade en jättemysigt vecka med vår mamma. Jättefint minne. 

11. Hur får man bättre självförtroende o hur blir man mer social?? Typ kunna prata med vem som helst osv Detta är jättesvårt men först och främst så måste man vara nöjd med sig själv både på in och utsidan. När du ser dig själv i spegeln måste du vara nöjd med det du ser. Är du nöjd med den du är så vågar du titta andra människor i ögonen när du sedan för en konversation, ögonkontakten är viktig. Är man blygt så är ett bra sätt att börja fråga en enkel fråga, sedan leder din fråga oftast till en följdfråga och efter det så har man en konversation startad.

12. Har du några bra tips på att äta bra och må bra i själen? Du ser så himla hälsosam ut och verkar alltid trivas med dig själv 🙂 Har du aldrig haft några komplex för något? Har du några bra tips för att jobba på att få en bra självkänsla? Älskar dig blogg och inspireras av dig hur driven och framgångsrik du är 😀 Ät nyttigt och hälsosamt, ät mycket grönsaker, fisk och kött. Nätet har massor av bra tips på hur man ska äta smart. Min vän Katrin Zytomierska har skrivit en jättebra bok om hur man ska äta väl. För inte så länge sedan gjorde hon ett jättegott potatismos gjort av blomkål istället för potatis, både nyttigt och gott var det!   Även om man tycker att man inte duger och inte är lika fin som alla andra så måste man våga gå osminkad och säga till sig själv att JAG DUGER SOM JAG ÄR. Jag har haft komplex med, jag tyckte ex. att jag alltid var blekast av alla, jag blev aldrig brunbränd och hade ljusa ögonfransar och ögonbryn. Men för mig gällde det som jag sa tidigare om att VÅGA acceptera sig som den man är. Man märker snabbt att det är oftast ingen annan som tycker att man inte duger, det är oftast bara du själv som har den uppfattningen.

13. Har du någon egen make up artist som fixar ditt smink varje dag? Absolut inte. Jag sminkar min knappt alls till vardags, utan försöker istället använda bra hudkrämer etc. Det är bara om jag gör TV som jag använder mig av en make-up artist.

14. Har du någon favoritsminkning och vad gillar du bäst med julen? Fokusera dig på ett område, antingen har du sotade ögon och inte så mycket på läpparna, eller färgstarka läppar och mer naturliga ögon. Inte bägge två då det oftast blir för mycket och ser överansträngt ut.   Det bästa med julen tycker jag är all god julmat.

15. Hur ofta är Steve borta nu när han är på one last tour? Vi har firat jul tillsammans så vi har varit hemma ganska mycket, men nu åkte han iväg en hel månad, vilket är jobbigt. Men oftast är han borta ca 2 veckor åt gången när han är på tour. Har du ditt eget hår nu när du har kortare? Ja det har jag fast jag brukar använda mina Isabel Adrian extensions som jag har klippt in, som gör att jag får mer volym. Vill du ha fler barn? Ja. Hur länge har du och Steve varit tillsammans? I snart 7 år. Vad är ditt bästa minne någonsin? När jag födde mina barn. Du är hur söt och snygg som helst och skulle bli jätteglad om du svarade på mina frågor! 🙂 Tack, samma till dig!

16. När kommer dina kläder ut? De kommer ut i Mars 2013. Då kommer man både kunna köpa dem i Stockholm men också på min hemsida! Håll ut!!

17. Hej Isabel!  Jag träffade Steve och tog en bild med honom och han var verkligen trevlig! Är han lika snäll och trevlig mot dig som han är mot alla fans? Kram Jag tror att han är lite snällare mot mig eftersom vi är tillsamman hehe, men nej det såklart att han alltid är jättesnäll och trevlig, speciellt mot alla sina fans som jag vet att han uppskattar enormt mycket. Men vad roligt att du tyckte det!

18. Hej! Hur pass bra svenska/engelska kan Monday Lilly? Är de så att hon mest pratar engelska eller mest svenska eller hur är det? Monday pratar lite som hon känner, hon pratar svenska, engelseka och spanska. Hon blandar just nu hej vilt. Mestadels är det nog engelska som kommer ut ur hennes mun just nu, men som sagt hon blandar för fullt.

19. hej isabel! KOmmer du vara med på deras sista speling i miami!:) själv kommer jag stå längst fram och gråta… ÄLSKAR dom! god jul och gott nytt år! SJÄLVKLART kommer jag vara där, ingen tvekan. Jag är alltid med i Miami, så det ska bli jättekul. Hoppas jag ser dig!

20. Hej, du skrev om en stalker för många år sedan. Att du kanske skulle skriva om det. Något du vill berätta om nu? Ja, jag hade en stalker för några år sedan, som slutade i rättegång och han sitter faktiskt inspärrad just nu. Det är en väldigt tråkig historia…

21. Hej Isabel! Jag vill börja att säga att du är min största insperation och idol!! Jag är endast 12 år och jag har följt hela Hollywood-fruar under tiden du har varit med!! Till min fråga. Hur är det att bo i LA? Är det så lyxigt som det är på alla bilder och stöter man på kändisar över allt? ÄLSKAR DIG ISABEL!!!! Krama Monday och Whinter från mig!!! Aww.. Det är jättebra att bo i LA, det är lyxigt och man träffas kändisar när man är på rätt ställe vid rätt tillfälle, men man ska inte tro att det bara är glitter och glamor, det finns en vardag också. Vädret är något som är helt otroligt det måste jag ju bara erkänna.

22. Firar ni en ”svenne jul” eller en amerikansk jul? 🙂 Jag firar en svensk jul, svensk julmat står på bordet!

23. Hej Isabel ! Jag undrar vad du pluggade till i gymnasiet och var de det du ville plugga till från början eller var det något annat ?.Har du alltid varit mode intresserad och har du någon dröm som du skulle vilja uppleva vad skulle det vara isåfall? Du är min förebild,jag tycker att du verkar vara en väldigt positiv och glad person. Kram På gymnasiet pluggade jag affärsekonomi med engelsk undervisning, jag ville bli designers från början men det fanns ingen designutbildning då. Jag tog istället det efter gymnasiet. Linjen jag valde var bra ändå eftersom  jag fick mycket kunskaper om ekonomi vilket är bra nu när man har sitt egna företag.    Jag har alltid varit modeintresserad.   Min dröm är att jag skulle vilja flyga luftballong över en savann i Afrika.

24. Hur träffades du och Steve? Även gärna lite om dig i yngre dagar och din historia!? Fantastiskt bra blogg! Jag träffade Steve på en fest i Stockholm för sju år sedan när han spelade.  I yngre dar var jag likadan som jag är nu fast bara yngre haha. Men måste nog säga att jag var lite vildare och tog livet mer med en klackspark!

 

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar