Annons
AnnonsSvar på era frågor


1. Om du fick va en annan person för en dag, vem skulle du vilja vara då? 🙂  Då skulle jag välja att vara usa:s president. Tror det skulle vara väldigt intressant.

2. Hej hej Isabel!
Jag undrar vilken färg på nagellack du kommer satsa på nu till sommaren och vilka hårtrender kommer du köra på? Ha det bäst! Michelle 🙂
Till sommaren kommer jag ha ett väldigt naturligt hår, kanske spruta i lite saltvattenssparay för att få den där beach looken, flätor kommer jag men köra på.   Nagellack, jag kommer satsa på metallic och neon färger, pastell är med fint nu till sommaren.

3. Hur kom du iväg till USA? Jag slutar snart gymnasiet och skulle aldrig kunna tänka mig att bo hela mitt liv i Sverige utan jag vill verkligen bo i USA eller något liknande, men studier och lägenheter kostar ju så himla mycket. Därför undrar jag, hur gick det till när du flyttade dit? Puss från ett fan! Jag och Steve flyttade hit och hade en testperiod då vi hyrde ett litet hus medan vi undersökte våra möjligheter. Sedan åkte vi tillbaka hem till Sverige och fixade med allt och nu bor vi här halvtid. Det jag kan rekommendera för alla som vill flytta till usa det är att börja studera här eller jobba som au pair om ni gillar barn, sedan gå från där. Då får man samtidigt känna på om man tycker om att bo i usa eller inte.

4. Hej! Om du fick en son vad skulle han heta då? Och vad heter din sleepmaker app? En son, hmmm, jag har inte tänkt på det har ingen aning. Ni kanske kan ge mig lite förslag? Min sleepmaker app heter Sleepmashine.

5. Berätta något om dig som ingen vet? 😀 love u! Varje gång jag är på ett hotell så haffar jag alltid åt mig en penna därifrån.

6. Hej! Har två frågor 🙂 Först din hy! Du har så vacker välskött hy. Skulle gärna vilja höra om din rutiner och produkter. Och sen om du vill skulle det vara så intressant och höra hur du ätit för du har så fantastisk kropp. Ytliga frågor kanske men jag är så imponerad av dig och behöver råd 🙂 Jag använder Restylane och ser till att tvätta ansiktet både morgon och kväll med deras facial cleanser. Jag gillar speciellt deras produkter för man känner verkligen att hyn får en ny lyster, plus att de luktar gott och man känner sig ren. Jag försöker också inte använda så mycket smink och ca en gång i veckan använder jag en fuktmask från Sisley. Natt och dagkräm använder jag varje dag och de är från från Restylane.  För att hålla mig i form så tränar jag ca 2 ggr i veckan, jag har också ett ganska hektiskt schema där jag är väldigt busy hela tiden. Istället för att ta bilen försöker jag med ofta att istället ta en promenad om avståndet tillåter.

7. Är du dig själv till 100% i svenska Hollywoodfruar? Finns det någon plats i världen du vill besöka men inte har besökt? Jag är mig själv till 100% i Hollywoodfruar. En plats som jag gärna hade velat åka till är Afrika.

 8. Vad heter ”stugorna” hyddorna som ni bor i i bora bora, om man själv skulle vilja åka dit? De heter Four Seasons.

9. What makeup u wear? You should do post of your makeups? Jag använder Giorgio Armani för puder och rouge etc. min mascara kommer från YSL. Ögonskuggan jag använder kommer från Make-up store och kallas Cookie, på läpparna använder jag bara vanligt lipbalm utan färg.

10. Hej, skulle vara jätte roligt att lyssna på din pod, men det går inte från USA. Ingen av Expressens podcasts går att lyssna på. Jag lyssnar på Värvet, Alex o Sigge och Hannah och Amanda och det funkar, men ingen utav Expressens podcasts funkar som sagt. Skulle vara kul om du kunde få Expressen att ändra på det 😉 Det blir ju mer lyssnare när alla utlands svenskar har tillgång! xo Hej! Det ska absolut gå att lyssna på podden från USA det gör vi, du kanske bara måste uppdatara sidan eller testa igen. Glöm inte heller att du kan ladda ner podden på iTunes kostnadsfritt och med skaffa appen podcast, sök då på isabelochrebeccaspodcast för att lyssna!!

Kram på er!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar