Annons
AnnonsSvar på er frågestund!


1. Jag har precis som du fått barn, en son för 4 månader sedan. Jag funderar på hur du kommit i form så bra och snabbt efter Whinter?. Jag gick upp 30kg under graviditeten, från 56 till 86. 20kg ”rann av” och nu har jag 10kg kvar som inte vill försvinna. Jag började med lchf för 1 månad sedan men har bara gått net 1kg. Jag är 23år men ser ut som en 50 åring med russin mage i bikini, vilket jag inte vill göra till sommaren 🙂 Har du några bra mat och träningstips ? Du är en inspiration för mig, tack för en jätte bra blogg 🙂
Kram Sara Det mesta av det jag gick ner i början var bara allt vatten jag blev av med. Det är de sista kilona som är svåra att gå ner. För att gå ner det där extra kilona så utesluter jag alla kolhydrater och försöker äta mycket grönt och mycket protein. Du måste också vara viljestark och verkligen vilja gå ner i vikt och forma om kroppen, träna några gånger i veckan och inte småäta.

2. Jag såg att din assistent hade slutat. Söker du möjligtvis en ny? och isåfall, hur söker man den tjänsten? 🙂 btw, du är gryyymt! Ja det stämmer att han har. Jag behöver ingen ny just nu, men gör jag det så säger jag ifrån!!

3. Här är min fråga, ska du vara med i svenska hollywoodfruar iår också? Den som lever får se….

4. Hur ofta hinner du klämma ihop träning i ditt händelserika liv? Vad brukar du träna för något i så fall? Älskar din blogg du är en sån insperation för mig!! Det är inte så jätteofta jag hinner med träningen just nu tyvärr, men jag försöker att göra någon typ av aktivitet i alla fall en eller två gånger i veckan, antingen gör jag yoga, pilatus, hikar eller springer.

5. Hej då undrar jag varför du heter Adrian jag har tänkt på det rätt länge nu och kommer inte på ett svar! För det kan ju inte vara ett svenskt namn för då är det oftast andersson Svensson osv… Skulle blivit skita glad om du hade svarat på min fråga! Hejsvejs!! Jag heter Adrian i efternamn eftersom min pappa är Spansk.

6. Finns det något du saknar med Göteborg? Jag saknar min familj såklart, och Liseberg.

7. Hur skulle du beskriva din stil? Jag skulle beskriva min stil som rockig, klassisk och minimalistisk.

8. Har du bra kontakt med Sebastian Ingrosso och Alex Hedfors familj/fruar? Ja, jag har bra kontakt med dem, men måste säga att jag umgås mer med Axel och Gloria, eftersom de faktiskt är här i USA just nu.

9. Pratar ni svenska eller engelska med monday? Jag älskar verkligen hela er familj, bäst är den! Två urgulliga döttrar, en skitcool mamma som är hur skön som helst och världens grymmaste dj till pappa!! Vi pratar svenska med Monday, men hon pratar också engelska och spanska. Hon är en duktig liten tjej.

10. Tar du med dig barnen när du är ute och reser på kortare resor? Eller stannar de hemma med en/två barnflickor? Om jag kan så tar vi med oss barnen, men om jag/vi bara ska vara borta i en dag och ska resa långt så låter vi barnen stanna hemma med barnflickan som vi har.

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar