Annons
AnnonsSvar på del 2 av frågestunden!


Hej hej!
Jag undrar om du har några tips på bra barnbutiker i Miami? Tänker främst på kläder och skor. Jag åker dit 2 veckor i Mars med min man och min dotter som blir 2år sista Mars. Tack för en superbra blogg och för att du är du! Kraaaaaaam Carro! Hej, jag har tyvärr inga tips på bra barnbutiker i just Miami, ledsen… Men hoppas du får en trevlig resa!!

Blir du någonsin starstucked när du träffar/ser någon kändis? Om inte, vem skulle du bli det med? Nej det blir jag faktiskt inte, jag är så van vid att se kändisar här i LA lite då och då, man vänjer sig. Det har blivit en vardag. Jag såg Tom Cruise häromdagen, och då blev man väl lite sådär wow, men annars är det ganska normalt att se kändisar runt om här.

Hej Isabel:)
Tack för en fantastisk blogg, jag är inne och läser minst 3 ggr per dag och jag tycker verkligen det är en god kvallité på det du skriver om. jag har lite frågor. först undrar jag när din nya klädkollektion kommer släppas och på vilka internetsidor man kommer kunna köpa den. Sen undrar jag om du skulle kunna säga vart du opererade dina läppar, jag funderar på att göra det då jag knappt har någon fyllighet, eller tycker du att jag borde börja med fillers ist? vet du isf något ställe som du anser är bra på det i gbg/sthlm? sen undrar jag om du har något tips på hur man bestämmer sig för vad man ska bli, jag har läst nästan två år på höskolan och det jag har valt känns inte rätt, bör jag köra på säkra kort som ekonomi eller HR när jag gör min nya ansökan eller ska jag gå på min magkänsla även om jobbchanserna inte är så stora här i sverige men de kan vara bra utomlands? Sist men inte minst, vilka trender kommer att dominera i vår/sommar? kram Tack vad roligt att höra! Klädkollektionen kommer släppas i Mars och jag kommer ge er all info här om var o.s.v.  Jag opererade mina läppar på Sabbatsbergs sjukhus, tyckte det var jättebra där! Ja, jag tycker nog att du borde börja med fillers eftersom det inte är alla som passar i stora läppar och kanske inte trivs, så jag rekommenderar verkligen att börja med fillers. Det är svårt för mig att säga hur du ska bestämma dig för vad du ska bli. Mitt råd är att följa ditt hjärta och göra det du tycker är roligt. Jag hade gått på magkänslan, och inte tänkt på att plugga något bara för att det är ett säkert kort, för då slutar det kanske med att du jobbar med något du inte alls tycker om och det är det värsta som finns. Lycka till. Jag tror mycket på starka färger men också vitt för 2013. 

Jag har en fråga som jag gärna skulle vilja ha svar på och hoppas den inte är allt för privat, jag ska operera mina bröst men undrar om jag bör vänta tills jag fött mina barn? Jag har hört att man annars måste operera om dem efter att man fött barn?
Tacksam för svar!! ABSOLUT, vänta tills du fått barn.

favorit restauranger i LA?  favoritdel av LA att bo? (område/ställe) Några av mina favorit restauranger i LA är Nobu, Chateau Marmont. Favorit ställen att bo på är svårt att säga, det beror på vad man gillar men jag skulle säga uppe i Hillsen och vid beachen i Santa Monica. 

Åh vad roligt, jag har några frågor: – varför fick sussande sluta? – vad är nyckeln till ett långt och bra förhållande? – vilka egenskaper gillar Steve mest hos dig och vilka gillar du mest hos honom? – har du några komplex, för vad? – har du alltid haft bra självförtroende och kan du ge tips på hur man får de? – kan du någonsin känna dig olycklig, för det känns som hela ditt liv är perfekt med ditt dröm hus, dröm man, dröm jobb, dröm barn och du har verkligen allt!? – nämn några av dina sämre egenskaper? Eller är du helt perfek? 🙂 Inga kommentarer.. Nyckeln till ett långt och bra förhållande är att man litar på varandra och har roligt tillsammans. Allt är inte alltid på topp men att försöka njuta av varandra och ha skoj är ett stort plus. Hmm jag vet inte vilka egenskaper Steve gillar mest hos mig, får nästan fråga honom om detta haha. Men jag måste nog säga att det jag gillar mest med Steve är att han är pålitlig och att vi har så roligt tillsammans, hans humor. Jag har inga direkta komplex längre, jag har nog vid det här lagret lärt mig att tycka om mig själv. Hur man får bra självförtroende.. man måste tro på sig själv och våga tycka att man duger som man är, när man kan lära sig att göra detta så kommer självförtroendet. Omringa dig runt folk som lyfter fram dig istället för tvärtom. Jag är absolut inte perfekt, det är nog ingen människa och det klart att jag kan känna mig olycklig och ledsen ibland med, jag är mänsklig som alla andra och jag tror inte att någon går genom livet utan en dålig dag.

När var du första gången i USA, tog de lång tid för dig att vänja dig vid USAs kultur? För mig var det inte alls svårt att vänja med vid kulturen, det är nästan som Sverige fast bättre på något vis, ingen jättestor omställning förutom att varje morgon när man vaknar skiner solen istället för att man ser regnet falla.

Hur lärde du känna Rebecca Simonsson? 🙂 Jag mötte Rebecca på Stureplan genom gemensamma vänner, sedan dess har vi varit kompisar. Hon är också gudmor till Monday Lily.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar