AnnonsStora saker på G


Idag var jag på mitt kontor och hämtade nycklarna. Det känns underbart att äntligen ha någon egen plats där jag kan lägga ut mina saker som ja vill.

Efter mycket letande hittade jag äntligen kontor något jag tyckte passade mig. Mitt på Sunset Blvd och bara några kvarter från vårt hus.

Möbler köpte jag allt från en butik på Sunset som heter Modani. Och självklart är en Nespressomakin med mjölkskummare beställd, för ingen kan väl överleva långa dagar på ett kontor utan kaffe.

Tyvärr kommer jag inte kunna njuta av mitt kontor de första veckorna eftersom vi åker till Australien imorgon men min AD, Alia och min assistent Susanne kommer finns där och jobba med alla projekt som vi håller på med, både för mitt eget ganska nystartade företag Love By Isabel och sen saker för Sizerecords.

När jag sen landar hemma då är det 24/7 för mig några månader. Inspleningar, min gravidkollektion och lite andra roliga saker som ni såklart kommer få ta del av.

Men tills dess så säger jag HEJ DÅ Los Angeles, och Hej Hej Australien. Såklart kommer jag finns här hela tiden, min blogg går aldrig längre från mig än min dator, och den är alltid under armen!

En favorit från mina kontorsmöbler är dessa stolar som mina gäster kommer sitta på.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABEL
Laddar