AnnonsStockholm i mitt hjärta


Befinner mig just nu i Stockholm. Har chillat en del med Monday idag innan min rätt så hektiska vecka har sin start imorgon. Då blir det plåtningar och allt möjligt som ska göras mina sista dagar här i Stockholm. Fick i alla fall lite tid för mig själv och barnen idag, fick också med mig en påse brillor från Spoilconept! Det får användas i LA för här verkar sommaren snart nått sitt slut….

I’m in Stockholm right now. Have been chillin’ with Monday today before my pretty hectic week has its start tomorrow. Then I have meetings and interviews before I leave. Got some time for myselft and my kids today at least, I also got me a whole bag of sunglasses from Spoilconept! I think I have to use those sunnies back in LA, since this summer seems to soon come to an end ….

Sweater: Acne    Top: Vintage    Jeans: Rag & Bone    Boots: Anine Bing    Sunglasses:    Ray-Ban    Purse: Givinchy

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ISABEL
Laddar