Annons
AnnonsSöndagsmys på Beverly Hills Hotel!


Idag var vi på Beverly Hills Hotel och åt söndagslunch med Steves mamma. Efter en månad av sängliggande kände både jag och Steve att det var dags för mig att få komma ut lite, även om det bara skulle vara i någon timme. Otroligt skönt att få känna frisk luft och se lite människor måste jag säga!

Men nu ligger jag snällt i sängen igen tills imorgon bitti – då det blir ett dr. besök, IGEN, ett långt sådant också. Imorgon ska vi utvärdera hur vi ska göra de sista veckorna av min graviditet. Fick nämligen tillbaka testresultaten och jag har fått gravid diabetes också! Vilket inneburit att bebisen har växt väldigt mycket och nu är så stor, så de vill kanske göra kejsarsnitt om någon vecka.

Som sagt, jag är lagom förvirrad och orolig av allt som hänt och vet varken ut eller in längre.

Så det var verkligen skönt att bara få rensa huvudet med en lunch idag.

Fortsättning följer…

Kram Isabel

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar