Annons
AnnonsSnapshot: Love By Isabel


Kom precis till kontoret, har just varit på International Silks & Woolens och köpt mer silke. Jag vill nämligen designa min favorit kjol i fler färger. Är alltid super excited varje gång jag är där och väljer bland alla miljontals tyger och färger!

I just got to the office, just went to International Silks & Woolens to buy more silk. I am designing one of my favorite skirts in some other colors. I’m always super excited every time I go there to choose between all the millions of different fabrics and colors!

 

Kom precis till kontoret, har just varit på International Silks & Woolens och köpt mer silke. Jag vill nämligen designa min favorit kjor i lite andra färger. Varje gång jag är där är jag alltid super excited!

I just got to the office, just went to International Silks & Woolens to buy some more silk. I am designing one of my favorite skirts in some other colors as well. Every time I go there i am always super excited!

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar