Annons
AnnonsSnapshot: Need some extra energy….?


Att vara hälsosam och tänka på träning och kost är viktigt för mig. Jag försöker träna några gånger i veckan och ser alltid till att äta så nyttigt jag kan. För ett tag sedan startade vi att köpa health shots från Earthbar i LA. Det har nästan blivit lite av en hype i usa det här med health shots och alla ska dricka dem. Jag haffade åt mig alla ingredienser och gör nu mina egna health shots då och då. Wow, när jag behöver lite extra energi gör jag en och det ger mig ett sånt energitillskott. Dricker ni med health shots? Berätta gärna om ni har några tips!

To exercise and think about what I put in my system is extremely important for me. I try to work out a couple of times a week and I always try to eat very healthy. A while back I started to get health shots for Earthbar in LA, I feel like it quickely became a huge trend among people living in LA, and now everyone are drinking them. I got all the ingredients and am now making my own healt shoots every now and then. Wow, everytime I need some extra energy I make one and it really gives me a bunch of energy, I love it. Do you guys also drink these? Any recommendations?

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar