Annons
Annons
Beauty | Publicerad 14 juli 2013, 21:04

Restylane Behandling

Många vet kanske om Restylane i samband med fillers. Många tjejer väljer att fylla läppar och vissa andra områden i ansiktet med de produkterna, som faktiskt är utvecklade i Sverige.
Jag hade Cecila Wiking här på besök igår som jobbar för Q-med/Galderma.

Inte för att göra fillers, utan för att jag fick testa en ny produkt från Restlylane som oftast i USA kallas för Skin Booster.

Med små stick under huden fyller man med den här produkten i ansiktet. Det gör så att det bland annat binder vatten under huden på ett naturligt sätt. Resultatet blir att man får massa fukt tillsatt och man får en jättefin lyster i ansiktet i flera månader!
Kanske ser läskigt ut med alla nålar, men jag kan säga att det nästan inte känns alls!

Jag är såklart supernöjd, och jag kan verkligen rekommendera detta till alla som känner sig som att huden behöver en Boost! Jag gjorde detta på mina extra torra områden som i läppar och pannan.

För er som inte bor i Stockholm finns det både kliniker i Göteborg och Malmö som med har dessa produkterna, bl.a. STUREPLANSKLINKEN  som finns i alla dessa städer.

Restylane har också en superbra hudvårdsserie som jag använder. Speciellt deras Recovery Cream, bästa jag testat på många år! Den säljs i Restylane butiken i centrala Stockholm.

Tack Cecilia och alla på Q-Med! Jag är alltid lika nöjd när jag blir bortskämd av er!

Translate HERE!

Här har ni en bild på en HELT osminkad Isabel!

Annons
2 Kommentarer
  • Kaisa

    I read ”Natural beauty” on the side of that package.

    What is natural about sticking a needles on a face? Wouldn’t moisturiser do the job if you have dry skin? I´m not judging, just saying it doesn’t sound very natural. Or is it just in LA that it is natural to have surgery, botox etc. Like going to the dentist or hairdo.

  • Linda

    Varför skriver du på engelska?? Skinboosters ändrar inte på ansiktsformen öht, är ett ämne som finns naturligt i huden. Det är fuktkräm från insidan, ingen vanlig fuktkräm kan få samma effekt!