Annons
AnnonsRandy’s Donuts FINALLY!!!


Ok, jag brukar vara allt för att äta hälsosamt, men ibland måste man bryta reglerna lite eller hur?? Om ni följer mig på Instagram så vet ni redan att jag äntligen, efter 5 år har tagit mig till Randy’s Donuts!! Som jag har längtat, gillar man donuts så är man in heaven här… Bara ett litet tips. Och JA, jag käkade upp alla de där helt på egen hand. YUMMY in my TUMMY.

Ok, as you know I’m for being healthy, but sometimes you have to break the rules, right?? If you are folloing me on Instagram, you probably already know that I finally found Randy’s Donuts. I’ve been waiting for so long, if you love donuts you’re in heaven. Just a little advise for all of you donuts lovers. And yes, I ate all of these donuts.. and yes, by my self. YUMMY in my TUMMY.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar