Annons
AnnonsPinsam Journalistik


Jag kan bara säga att skvaller tidningen Hänt Extra’s så kallade ”journalister” har idiotförklararat sig själva en gång för mycket nu! Tyvärr har ytterligare en uppenbarligen extremt dålig journalist, gjort extremt dålig research innan de skriver ett skvaller om mig i en extremt oseriös tidning som Hänt Extra.

Det pinsamma här, är INTE om jag har en livvakt eller inte. Det pinsamma är, HUR dom skriver och vrider om detta i tidningen!

Att jag är tvungen att gå runt med personbeskydd när jag och min familj besöker vårt fantastiska Stockholm eller inte är en väl sak. Men att man uppenbarligen tycker sig får skriva precis vad man vill om en person utan att behöva ha någon som helst fakta om vad som ligger i bakgrunden är under all kritik.

Och att säga att jag skulle ha ”Hybris” är det mest idiotiska man kan säga. Jag är inte en person som någonsin skulle ha livvakt för att det är kul, eller för att jag tycker att jag är lika betydelsefull som kungafamiljen. Den som använder av livvakter på det sättet, är lika stora idioter som journalisten som skrev detta att det är det jag gör.

Det sorgliga är, att jag är tvungen att leva med mitt oftast underbara liv men som också tyvärr kantas av baksidor, som resulterar i ibland bl.a. just behovet av personbeskydd/Livvakt.Detta är någonting som jag kanske inte vill prata om, men som tydligen ska vändas till något negativt av dålig journalistik.

Tänk till en extra gång eller gör eran research ordentligt innan ni slänger ut en dum artikel som den här. Ni vet inte vad ni snackar om, HÄNT EXTRA!

Isabel 

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar