Annons
AnnonsPale, dark & two toned nails for 2013


Ett nagellack kan alltid pigga upp en tråkig outfit! Välvårdade naglar ser alltid sofistikerat ut och jag försöker alltid göra vid mina så fort jag ser en skymt av ett avskalat nagellack. Hinner jag inte gå och fixa dem så gör jag det själv! Jag har kollat runt lite och det ser ut som att det blir mycket naturliga, mörka, och även tvåfärgade naglar som står på tapeten nu under 2013. Som ni säkert vet gillar jag mörka och använder nästan alltid mitt favorit lack från OPI som heter Lincoln park. Behöver du fler skönhets tips kolla in Fridas blogg.

To add some color to your nails always adds something extra to your outfit. To take care of your nails is a big plus, I most of the time make sure I have perfect nails, if I don’t have the time to go and do a manicure, I do them at home by myself. It looks like the three hot colors for 2013 are pale, dark and two toned nails. If you’ve been reading my blog for awhile you know I love dark nails and my favorite polish is Lincoln Park, from OPI. Do you need more beauty tips, visit Frida’s blog.

Pale nails

Make you nails dark for a change

Two toned nails, notice how instead of doing the thin line on the edge of the nail, it’s now ”hot” to do it close to your cuticle.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar