Annons
AnnonsNy Tävling


Vi drar igång en ny tävling tycker jag! Den här veckan kan ni får vara med och tävla om en Stockholm stroller! Inget dåligt pris detta inte. Ni kan välja mellan Stockholm stroller White Edition eller en Apple of my eye Stockholm Stroller från Elodie Details, jag har själv en stroller från dem och tycker att den är superbra!    Elodie Details introducerar nämligen Stockholm Stroller 2.0, det senaste tillskottet i företagets ambition att göra småbarnsföräldrars vardag lite vackrare. Form, finess och funktion kombineras här i en unik komplementvagn för den medvetna konsumenten. Vagnen håller högsta kvalitet och säkerhet!

De extra stora hjulparen ger framkomlighet och komfort på alla underlag – en uppskattad detalj vid shopping på kullerstensgator, på skogspromenaden eller på snömoddiga vintergator och över stadens många trottoarkanter. När det är dags att sova fäller du ryggstödet med ett smidigt enhandsgrepp. Den smarta ”Paparazzi-Suffletten” kan fällas ner hela vägen runt barnet för att skapa en skuggig och lugn omgivning. Stockholm Stroller är enkel att fälla ihop till extremt kompakt förvarings- och transportläge.

Vill du vara med och tävla? Kommentera då i kommentarsfältet om varför just du ska få vinna en vagn, jag presenterar en vinnare nästa vecka! Kram

TAGGAR
178 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar