Annons
AnnonsNy tävling


Det är dags för en ny tävling. Den här veckan lottar vi ut några produkter från ett av mina många favorit märken, nämligen Sensai by Kanebo från Skincity.se där jag ofta köper mina skönhetsprodukter ifrån. Jag kommer lotta ut tre kit, vilket består av 1. En djupgående borttagnings cleansing cream av makeup och fett, 2. En krämig rengöringstvål med ett rikt lödder som innehåller åtskilliga lyxiga ingredienser och sist men inte minst 3. En ekologisk tvättduk för användning vid borttagning av hudvårdsprodukter. Detta har ett totalt värde av 1,037:- och vi lottar som sagt inte bara ut ett kit, utan TRE! Vill du ha mer info om vinsten tryck på en siffran 1, 2 eller 3. Vill du vara med och tävla om denna otroliga vinst..? Är svaret jag, lämna då en kommentar i kommentersfältet och berätta varför just du ska vinna. Tävlingen avslutas om ca en vecka. LYCKA TILL! Hugs

TAGGAR
100 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar