Annons
AnnonsNy Tävling


Wow denna veckan har jag något jätteroligt att lotta ut för alla er som älskar MUSIK där ute och som älskar att resa förstås! Det är nämligen ett paket från varumärket InSoundia, och inte vilket paket som helst. Som du kanske känner till, så har festivalen Ultra Music Festival precis avslutats i Miami och hade över 330 000 besökare. Nu kommer världens största musik event till Europa och Split, Kroatien som är vald som den hetaste och skönaste destinationen för eventet av Ultra. Konceptet bygger på samma ide som i Miami, där det är house och elektronisk musik som står i centrum. Ultra Europa kommer att vara i tre dagar och under dessa dagar kommer världens största DJs att spela inför 40.000 personer varje dag. Under den sista dagen kommer det sedan att arrangeras en VIP fest för enbart 5.000 personer. Från den 12-13 Juli är det festival i Split, sedan den 14 Juli är det exklusiv Ultra Beah/Pool Partyt i Hvar Island.

Nu kan du och en kompis vinna VIP Biljetter till Festivalen och VIP biljetter till Ultra Beach, boende i 7 dar, transport till och från flygplatsen samt båt transport till Ultra Beach den 14 juli. Boendet är från den 10 till 17 juli, mendan festivalen pågår från den 12 – 14 juli.

Någon som är sugen på att vinna detta smarriga paket? Om det är så här du vill tillbringa en vecka av din semester så kommentera i kommentarsfältet varför just du skall vinna detta otroliga pris. En vinnare presenteras om ca 2 veckor här på bloggen. För att få mer information kolla in deras FB eller hemsida. Detta vill ni bara inte missa!  LYCKA TILL!

TAGGAR
138 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar