Annons
Annons
Tävlingar | Publicerad 16 december 2012, 19:35

Ny Tävling

Den här veckan lottar jag ut en valfri pälsväst från Modemani.se som jag skrev förra veckan så gillar jag deras sida och man hittar alltid det man letar efter. Vad vore inte bättre än att ge bort en snygg väst i julklapp? Västarna har ett värde upp till 995:- Vill du vara med och tävla? Kommentera då i kommentarsfältet om varför just du ska vinna, jag presenterar en vinnare näsa lördag. Lycka till

Annons
173 Kommentarer
 • Pingback: PÄLSVÄST – 22/12 | BLOGGTÄVLINGAR()

 • saga

  För att en studerande småbarnsmamma också kan få känna sig snygg ibland :)

 • Dev Cihana

  Hej Isabel! Jättekul att du lottar ut just denna väst då jag varit förälskad i just en sådan ett bra tag nu. Det skulle vara så otroligt kul att vinna denna Päls av just dig , du är en stor inspiration när det gäller kläder. Jag hoppas att jag vinner denna tävling då jag aldrig vunnit någon tävling innan, någonsin. Ha det så bra! :) btw. dina döttrar är sååååå fina och likaså du!:)

 • Mathilda

  Hej! Jag tycker att jag ska vinna eftersom att jag är en ”fattig” student och inte har råd med lite dyrare och finare julklappar. Skulle vara en jättebra julklapp till mamma. :)

 • Ruchira

  Har letat efter den perfekta pälsvästen i flera månader men jag har fortfarande inte hittat en, men denna var ju supersnygg! Min mamma vill också ha en svart pälsväst så det skulle vara jättekul om jag vann den och kunde överraska min mamma!

 • LK

  hej isabel.. jag tycker din blogg är super bra. Varför jag skulle vilja vinna är för att ja är gravid med vårt första barn och är jätte lycklig för det men har tyvärr haft en jätte tuff start och har fortfarande. Är sjukskriven och är numera inne på min femte vecka hemma i sjuksängen Jag skulle bli så glad om jag skulle vinna så att jag kan få känna mig fin, och har verkligen velat ha en sån pälsväst jätte länge men aldrig köpt någon. Så det skulle värma i min graviditetskoma just nu. Kramar Lisa

 • amanda

  Hej Isabel! Jag ska vinna denna väst för att jag är en modegalen men dock fattig student.. Pälsvästar är så sjukt snyggt och har alltid velat haft en sån. Men måste tyvär(!) prioritera annat eftersom att västarna är lika dyra som mitt studiebidrag varje månad. Skulle bli SÅ lycklig om jag vann den här tävlingen, skulle bli min första tävling jag vann och priset skulle användas flitigt! KRAM

 • Josefin Gustafsson

  Hej Isabel!

  Jag tycker att jag ska vinna för att jag har letat efter en snygg pälsväst hur länge som helst.
  Jag har lånat min mammas hela tiden då jag inte har hittat en som jag verkligen vill ha.
  Han inte sett denna innan och det är precis en sådan jag vill ha.
  Jag har precis börjat på högskola och har då inte mycket tid och pengar att lägga på mode.
  Mode är mitt största intresse men har på grund av studierna fått ta en mindre plats.
  Men jag försöker fortfarande att klä mig så moderiktigt som möjligt.
  Jag vet precis hur jag skulle styla den för att passa min stil.

  Puss O Kram

  Älskar föresten alla kläder du designar!
  Kan du inte visa mer av det på bloggen?

 • mathilda nilsson

  jag totalt älskar pälsvästar, jag äger ingen för tillfället och har lagt hela mitt studiebidrag på julklappar till familj och vänner. i början var jag riktigt skeptiskt till päls och armlösa jackor. men när jag såg vad man kunde matcha till detta plag blev jag kär . om jag skulle vinna skulle jag använda pälsvästen flitigt och vansa fram på gatorna med ett smile!;)

 • Nathalie

  Rätt och slätt för att jag hatar att be mina föräldrar om saker och för att jag känner mig värd en fin julklapp efter denna termin på universitet, mycket slit, lite pengar! Puss puss :)

 • Jennie

  Har länge velat haft en snygg pälsväst. Men alltid varit lite för snål för att unna mig en. Skulle va super kul om man kunde få en sån här innan jul, den perfekta julklappen helt enkelt,. hoppas hoppas :)

 • http://www.facebook.com/rutkowskapaulina Paulina Frank Rutkowska

  Min mamma hälsar att hon tävlar för att vinna den åt mig eftersom hon har haft en turdag så hoppas hon att jag också kan få vara med och dela hennes turdag. Min gulliga lilla mamma

 • Sofie Dragsten

  Hej isabel! :) Det finns verkligen inge snyggare eller varmare än en riktig päls. Jag Skulle gärna vilja ta hem denna tävling och då välja en svart skönhet! Hoppas du får en toppen bra dag! kram :)

 • Victoria R

  Jag vill gärna vinna denna fantastiska tävlingen för att jag så länge har velat ha en snygg pälsväst, det låter säkert fruktansvärt o-orginellt men jag har bokstavligen talat letat efter en snygg pälsvästt säkert 2 år nu. Jag är bara 14 år och jobbar jätte hårt i skolan, vi har snart jullov och jag kämpar som en iller med allt för att bli klar tills dedline. Samtidigt försöker jag se bra ut och ha snygga kläder, men en sak saknas… en pälsväst!
  Det vore så kul att få belöna mig själv med en snygg och skön pälsväst från Modemani efter allt slit.
  Tack för en fantastisk blogg!

 • Linnea

  Jag vill vinna av den enkla anledningen att jag inte har råd att köpa den själv.. Jag skulle tycka det var jätte kul om jag kunde få äga något lyxigt nu när man är student…. När man är student så finns det inte utrymme att lägga så mycket pengar på sig själv, vilket jag tycker är så tråkigt! Ha de så bra :)

 • Jennie

  Hej. Jag har länge letat efter den perfekta pälsvästen men aldrig riktigt hittat den jag verkligen velat ha, och varit lite för snål för att bara köpa en. Den här va dock en jag absolut skulle vilja ha! Att få en sån här nu innan jul skulle va den bästa julklappen någonsin. Hoppas! :)
  Kram

 • Pernilla

  Hej!

  Ja, varför ska jag vinna? Jag är en 21 årig student som pluggar heltid på högskola, vilket betyder att man inte har råd att unna sig saker. Det skulle vara obeskrivligt roligt att vinna för en gångs skull och kunna ha möjlighet att komma till skolan i en to die for pälsväst! :)
  Kram

 • http://twitter.com/nichpich Nicole Larsson

  Hej Isabel.

  Det skulle vara så otroligt sjukt kul att få vinna en svart päls eftersom att dom är sjukt snygga. Och för att jag verkligen är värd det. Jag kämpar varje dag för att göra mina föräldrar stola för att lyckas i framtiden. Jag jobbar stenhårt i skolan för att en dag ha ett liv som du. Jag vill kunna leva och betala allt för mina föräldrar en dag i framtiden och bära snygga kläder. Det skulle vara sjukt snyggt att få äga en päls. Haha har aldrig gjort det. Men det är nog många andra som inte heller har det.. men jag skulle vara sjukt glad över den. Tack för att man får chansen och tusen kramar!

  Du kan nå mig på nichi@live.se

 • malin lord

  jag har under en längre tid letat efter den perfekta pälsvästen som även inte ska göra ett för stort hål i min nuvarande studentplånbok, men utan något resultat som ledit till ett köp. jag har kikat in denna pälsväst tidigare och tänkt: denna vill jag ha! men insett att jag måste leta vidare, då jag är bosatt i LA för studier. under slutet av denna termin har jag haft en del motgångar, men kämpat på. lagt oräkninga timmar på att lösa situationerna, hinna med allt i tid. det har vart en känslomässig berg och dal bana. men jag gav mig inte, och det ledde till att jag lyckades prestera och jag lyckades hamna i topp. något jag är mycket stolt över. jag känner att få möjligheten att vinna denna pälsväst som jag så gärna vill ja, som kan värma en under dom kallaste dagarna skulle vara den bästa och första ”detta är du värd” vinsten jag någonsin fått. jag kommer hålla mina tummar fram till nästa lördag.

 • Maja

  Västarna är ju helt underbara!

  Efter jul och nyår så ska jag lämna mammaledigheten och gå ut i arbetslivet igen. Behöver ett powerplagg som ger mig extra självförtroende. När man är hemma med barnen så blir det ju lätt att man myser runt i mjukisar hela dagen. Nu vill jag klä upp mig och ta världen med storm:D

 • Therese

  Jag absolut älskar pälsvästar och tycker att dom är jätte fina! Det skulle vara den perfekta julklappen till mig själv. Jag har letat efter en pälsväst och den svarta kaninvästen was to just too die for =)

 • Alice

  Hej Isabel! Har alltid önskat att jag hade en pälsväst men speciellt nu vid juletider har jag verkligen inte råd att köpa något åt mig själv, men en pälsväst till juloutfiten skulle inte sitta helt fel. Får helt enkelt hoppas på det bästa, kram Alice.

 • caroline

  Hej Isabel. Skulle verkligen vilja vinna en sådan ursnygg väst. Passar till det mesta och får en att känna det där lilla extra lyxet i vardagen man inte har råd med. Har nästa aldrig råd att köpa något till mig själv och det skulle därför vara så roligt om man någon gång kunde få vinna något till sig själv. det får bli en julklapp till mig själv då eftersom jag vet att min make inte köper något då det inte finns pengar. tack för en bra blogg.

 • Angie

  Hej isabel! Jag har alltid suktat efter en snygg pälsväst och skulle bli otroligt glad om jag fick vinna en. Jag bor hemma med min mamma och försörjer både henne och mig själv då hon är svårt sjuk och inte klarar av att jobba. Jag klagar inte men menar att få vinna en snygg pälsväst skulle göra både mig och min mamma jätte glada eftersom hon tycker att jag förkännar mycket för all hjälp hon får av mig. Vi båda älskar dig och din blogg och vill också bara säga att dina 2 flickor är otroligt söta. Kram

 • Linda

  Hej
  Jag har letat länge efter pälsväst och dessa var super snygga, sen skulle denna passa perfekt när jag åker till USA i slutet av februari. Har alltid velat vinna en tvävlingen men aldriga gjort det. Så nu håller jag tummarna att tomten ser min önskelista.
  Hoppas du och din familj för en trevlig jul och nyår.
  Kram=)

 • Christine Carlström

  Jag är en frusen tjej som ständigt är kall. Jag sitter med fleecefilt på jobbet och har på mig långkalsonger och linne, topp, skjorta och tröja. Fodrade skor är också ett måste. Jag har länge tänkt att jag ska köpa mig en pälsväst då de både är snygga och håller värmen bra. Dock har jag inte kommit till skott än. Dessa västar var supersnygga och jag skulle mer än gärna äga en sådan. Då kan jag slippa fleecefilt och lager på lager kläder. Då kan jag se mer klädd ut och det hade känts mycket roligare. Hoppas jag får vinna och känna den underbara värmen samtidigt som jag får känna mig snygg! Hälsningar Christine

 • Daniela Börjesson

  Hej Isabel! Tack för en inspirerande blogg. Jag har haft en jobbig höst, skulle bara uppskatta något positivt :-) Kram

 • SofiaTapio

  Jag känner är en hårt arbetande småbarns mamma som förtjänar lite vardagslyx!
  Skulle jag vinna vill jag ge en väst till min fina vän, till en person som vill ställa upp och gör det de stunder då jag behöver det.

 • sanna

  Jag skulle vilja vinna för jag har.alltid velat ha en pälvsväst och det är ju så snyggt att ha över en.skinnjacka :)

 • karin

  Hej Isabel!
  vill väldigt gärna vinna en väst och ge som julklapp till min mans syster. Hon är en hårt arbetande hemmafru, man och 2 barn och dessutom vacker och trevlig.

 • Aleksandra

  Jag skulle verkligen behövs en såsan väst för de är prefekt när man är lite små frusen. På jobb, under vinter jacka, höst/vår över jeans o skinn jacka. Hade använt den till alla årstider och alla väder.
  Aleksandra

 • Jennie

  Hej Isabel!
  Jag skulle vilja vinna en väst som jag kan ge till min lillasyster! Hon pluggar och jobbar samtidigt, eftersom hon jobbar samtidigt så har hon inte behövt ta några studielån. Jag är sjukt imponerad av henne! För två veckor sen blev hon påkörd av en annan bil, det blev som tur var inga värre personskador, men hennes bil blev så förstörd att det kanske inte går att fixa. Jag tycker så synd om henne, eftersom hon behöver bilen både till skolan och jobbet. Det skulle vara väldigt kul att få ge bort en sån här fin väst spm plåster på såren.

  Tack för en bra blogg!

 • Josefine

  Åh skulle gärna vilja ge en till min mamma som kämpar med att gå ner i vikt. Detta skulle bli en jätte bra sporre för henne! Vi båda älskar dig och din blogg och min mamma skulle bli sååå glad! Tack för en bra blogg kram från Gbg

 • Lisa Thea

  Hej på dig! Precis som du skrev kan det ju vara en perfekt julklapp. Jag själv skulle inte ha på mig en sån, den är otroligt snygg men långt ifrån min egna stil. Men jag har en kompis som verkligen ställt upp för mig det senaste, som jag vet verkligen älskar sånna men inte har haft tillräckligt pengar att köpa en, så vad vore inte bättre än att kunna ge henne en julklapp hon verkligen vill ha? Särskilt när jag suger på att köpa julklappar. Denna hade iallafall visat en liten del av hur tacksam jag är för allt hon gjort för mig. Kram!

 • Emma

  För jag kommer bli sjukt snygg i den!

 • katja

  Hej Isabell!
  Min syster Jaana är ensamstående med en härlig dotter. Hon pluggar heltid och klagar aldrig, ekonomin är begränsad och dottern är förstårs alltid i främsta rummet om något nytt ska köpas. Nu skulle jag vilja ge bort denna ursnygga pälsväst till min syster som också jobbat inom vården många år och alltid tänker på andra. Vet hur tacksam hon skulle bli, jag med!
  God Jul, kram Katja

 • Jennie

  Hej! Jag fick barn för ganska precis ett år sedan, mitt första. Det har varit många gropar längs vägen men nu känner jag att jag kommit på banan igen. Dessvärre är min garderob lika tråkig som en regnig dag. Denna väst skulle vara perfekt, gör mina tröjor och jeans lite roligare.

 • Ronja Marin

  Jag är gärna med, jag vill vinna för att kunna piffa upp min storesyster lite! Hon har väldigt dålig stil, men det vill jag ändra på. Genom att ha fått en massa bra tips från dig har jag köpt ett par mysiga kläder åt henne, jag vill att hon känner sig även bekväm i det hon har på sig. Om jag vinner pälsvästen åt henne, då är det nog pricket över i:et! Helt fantastiskt bra!

 • Frida

  Hej Isabel! Jag skulle vilja vinna den svarta pälsvästen till min kära syster! Hon ställer alltid upp och gör allt för hennes lilla syster (mig) Skulle verkligen vilja visa min uppskattning med en present då jag vet att hon tittat på just denna pälsväst. Kram

 • Frida_L

  Heej,,skulle gärna vilja vinna denna fina väst till min mosters födedagsfest=)hon fyller år på julafton och skulle bli såå glad kraam Frida

 • Jossan

  Jag vill vinna västen för jag behöver den då jag är mammaledig o måste vara lite kitchig på stan i vinter :)

 • Sofia

  Jag skulle vilja vinna en pälsväst för att jag helt enkelt känner att jag är värd det. Jag är bara 16 men har detta året ägnat sjukt mycket tid åt olika antirasism, rädda barnen och kvinnojours föreningar. Det är något jag är stolt över, och jag tror lite på karma och tänker att jag får tillbaka glädje och trygghet när jag ger glädje och trygghet. Dock skulle inte en pälsväst sitta helt fel det heller. 😉

 • Bella

  Jag vill gärna vinna, fyller 30 i januari och har alltid önskat mig en snygg päls väst =)

 • Ida

  Efter att ha handlat upp alla mina decemberpengar på julklappar till andra, hade det varit mysigt att få skämma bort sig själv lite med. Vad är då bättre än en mysig pälsväst i kylan? :)

 • Madeleine

  Isabel du är en stor modeinsperation till mig, jag älskar din klädstil. Jag är inne på din blogg flera gånger om dagen i hopp om att du ska ha skrivit något nytt då jag tycker om att läsa din blogg. Pälsvästen är otroligt snygg och jag skulle kunna se mig själv med den och skinnjacka med ett par snygga jeans och antingen ett par högklackat eller med ett par sneakers..

 • Linnea jansson

  Jag skulle vilja vinna för jag ÄLSKAR pälsvästar, det är så himla snyggt över skinnjackor och långärmade tröjor, även skönt att ha nu när det är lite kallare. Har även kollat på en liknande väst på SALT i Stockholm men har aldrig köpt någon! :)

 • Anne

  Kort o gott så skulle jag vilja vinna en fin pälsväst till min underbara mamma som har haft ett tufft år med sjukdomar o utredningar på ev mer sjukdomar. Hon har slutat att fixa till sig då hon inte orkat eller kunnat unna sig nått nytt. Vet att hon älskar pälsvästar o att hon skulle bli överlycklig över att få en i ”julklapp”. Hon har sagt vid flera tillfällen att en pälsväst o något snyggt smycke klär upp det mesta! Håller tummarna för att få pigga upp min mamma. Tack för en super blogg o vill även passa på att önska dig o familjen en god jul o ett riktigt gott nytt år!

 • SANDRA

  Hej isabel!

  Jag skulle vilja vinna, jag är rätt mesig när det gäller klädsel och tar på mig mest baskläder med basfärger, trots att jag gillar plagg som dessa snygga pälsvästar! de är ju tufft om man är sådan som använder baskläder som mest att verkligen slå till och köpa något som denna pälsväst eftersom att den heller inte är så billig. Skulle vara jätte kul att vinna då den blir perfekt till efter jul !

  God jul !

 • http://twitter.com/Alotlikefashion Fredrika

  Efter att ha slitit och frysit hela vintern (hittills) skulle det vara underbart att få vara snygg, vacker och varm, samtidigt!

 • jannice lindell

  när jag såg detta inlägg var jag extra intresserad på att vara med i tävlingen. tänk att få vinna en päls i denna kylan samt att få en egen julklapp till sig själv. jag hoppas jag vinner denna=)

 • Sofie

  Åh en pälsväst har stått på min önskelista länge. Hoppas på att tomten kommer med denna i år, det vore som en dröm. :)

 • Lisa

  Hej Isabel!
  Skulle så gärna vilja vinna en pälsväst och ge till min fina lillasyster! Hon pluggar på internat så ser henne inte så ofta, hade varit fantastiskt att vinna en väst att ge henne i julklapp så hon kan tänka på mig när hon har den på sig. Kram

 • Assad

  hej! är en frusen student som älskar mode men inte alltid råd med dom där extra fina sakerna. jag fick idag reda på att jag ska bli mamma för första gången. att få värma magen med en pälsväst skulle bebisen bli glad utav. vill bara säga att jag tycker att du är en underbar människa, jag älskar ditt ditt sätt att vara med mode, du verkar inte vara fast vid just en stil utan känns som om att du är en ganska fri som sådan. hoppas jag hinner passa in i dina nya svarta klänningar till sommaren dom ser sjukt snygga ut. jag hoppas jag blir en vinnare precis så som jag känner mig idag efter ”the preg news” älskar verkligen päls. ha en fortsatt trevlig dag.

 • Sara

  Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna den här pälsvästen till min älskade vän, hon är sjuk, läkarna har inte hittat något än, men hon går igenom en sjukt svårt period, och jag vill så gärna ge henne något speciellt i julklapp. Tyvärr så har jag själv inte råd att öppna den till henne, jag måste köpa andra julklappar till familj och vänner. Så snälla söta Isabel låt mig få vinna den! Skulle betyda så sjukt mycket!

  Kram från en tjej med hopp.

 • Annika

  Hej Isabel! Jag skulle gärna vilja vinna en pälsväst för att ge den som julklapp till min bästa vän. Hon har haft ett tufft år med grova ätstörningar och börjar nu äntligen bli frisk efter mycket tid på sjukhuset. En stor anledning till varför hon blev sjuk var att jag under förra året och början av detta år led av anorexi. Hon påverkades av det så mycket att hon själv hamnade i det helvetet som jag nästan har tagit mig helt ur nu. Jag skulle väldigt gärna få chansen att ge henne en lite lyxigare julklapp i år och att hon älskar allt med päls gör det ju ännu bättre. Det skulle betyda jättemycket för mig om jag fick den här chansen, eftersom att jag är en 20-årig student med begränsade möjligheter att köpa något lyxigt – ens till mina närmaste.

  Många många kramar!

 • Tessan

  Jag är petig med mina kläder MEN västen tar jag gärna på mig! Skulle vara snygg på mitt nya jobb..

 • Cassandra

  Jag vill vinna för att jag inte kan sluta med skinnjackan än och det är så himla snyggt med pälsväst över skinnjackan :)

 • Teresa

  Simply because I love Lilies and Roses, especially this Monday because it is so beautiful with Winter.

  GOD JUL & GOTT NYTT 2013!

 • adila

  Hej isabel.
  Jag älskar din blogg och har gillat dig sen dag ett du var med i Hollywood fruarna.
  Jag va i stockholm och kollade din kollektion du hade, och omg vad snygga kläder.
  Men nu till västen, jag har letat efter den i veckor och har inte hittat den. men när jag läste på din blogg och såg sidan så blev jag skit glad. ÄNTLIGEN. så jag hoppas jag har turen med mig så jag blir den lyckligen till denna fina väst. Och fortsätt vara den du är, du är bäst !!

 • Elin

  Hej Isabel! Jag skulle vilja ge en pälsväst till min bästis som har gått igenom en svår period. Hon önskar sig en pälsväst och skulle vara jätte fin i den!
  Kram Elin

 • Katarina

  Såg den här tävlingen nyss och utan att tänka mig för skriver jag bara vad som kommer upp i mitt huvud för stunden (kanske inte det bästa dock om man vill vinna, med att bara vara sig själv)… Den här VÄSTEN har jag velar ha hur länge som helst varje gång ja ser en tjej med den på stan så dras min blick till henne. Västen lyser upp hela outfiten och ger en lyxig känsla :) Jag skulle jättegärna vilja vinna för att uppleva samma känsla som de som bär den! Kram!

 • Julia johansson

  Skulle vara världens bästa present till min syster som älskar allt som har med mode och kläder och göra, denna hade hon ÄLSKAT!! Tusen kramar

 • Julia

  Hej Isabel! Jag och min familj förlorade vårt hus i en brand förra året. Inget gick att rädda och vi har haft det svårt att komma på fötter igen. Pengarna blev ett större problem än vad vi trodde och jag trodde aldrig att jag skulle känna mig så här usel som förälder som jag gör just nu. Min dotter Ida fyller 18 år om en månad och vi har inte råd med att köpa något över 200:-. Jag vill att hennes 18 års dag ska bli den bästa någonsin men dess värre så blir det här väldigt tufft. Trots vår ”pengarkris” skänker Ida halva sitt studiebidrag VARJE månad till cancerfonden. Hon har ett hjärta av guld och bryr sig alltid om alla andra i första hand. Hon ser upp till dig så väldig mycket och älskar din nya kollektion. Jag hade en underbar 18-årsdag och vill ge min underbara dotter det också. Hon hade blivit så lycklig om hon fick denna västen, speciellt när den är från dig. Så snälla, hjälp mig så att Ida får en bättre födelsedag! Hoppas att du och din familj mår bra och att ni får en riktigt God Jul.

  Mvh Julia

 • Emma

  Hej Isabel! Jag skulle så gärna vilja ge en sådan väst till min kära syster. Hon har gått igenom jobbiga tider detta året och försöker bryta ner en hård vägg för att ta sig framåt och inte trilla tillbaka.
  Som pricken över i:et så blev hennes jacka och väska stulen förra helgen när hon var ute och detta gjorde ingenting enklare. Jag skulle verkligen vilja ge henne en sån här väst i julklapp så att jag får se ett efterlängtat leende på hennes läppar=)

  God jul!

 • Charlotta

  Hej isabell! Jag är en tjej på 23 år. Jag har inga sjukdomar eller liknande utan är bara en vanlig student kort och gott. Försöker att inte ta lån och bara klara mig genom bidrag och att jobba! Skulle vara super roligt att vinna en väst till mig själv då jag aldrig ägt någon och de är på tok för dyra för mig att köpa. Västen är super snygg och skulle passa mig jätte bra, vore roligt att ge mig en liten julklapp själv detta år då jag firar julen utan familjen för första gången.
  Stor kram till dig och hela familjen. Hoppas ni får en toppen jul=D

 • Katja

  Jag skulle inte vilja vinna någon pälsväst eftersom pälsindustrin är det vidrigaste som finns. Att tortera djur för att skapa lyxkläder, inte ens för att de ska bli föda, är något som inte hör 2000-talet till. Vill ni se hur dessa såååå snygga västar blir till? http://www.youtube.com/watch?v=pawoXU2pzJo. God jul.

 • Tova

  hej isabel, din blogg är grym och jag älskar din stil!! Om jag vann så skulle jag ge pälsvästen till min syster som önskar sig en väst i julklapp. Hon har velat ha en sådan ett bra tag nu men jag som lilla syrra kanske inte har råd att lägga så mycket på en present till min syster så kanske jag har turen att vinna. Inte nog med det så är dom ju sjukt snygga och inne i år så kanske till och med jag kan få använda den ibland. Det här skulle vara en perfekt julklapp till min syster och hon är värd att få det hon vill ha i julklapp. // En Lilla syster som oftast vill sin stora syster väl :)

 • Amanda

  Hej Isabel!
  Måste bara säga att jag älskar dig blogg & framförallt din nya klädkollektion.

  Jag skulle vilja vinna pälsvästen till min storasyster. Hon är nu och studerar i L.A och har gjort det i 6 månader. Hon kommer hem dagen innan julafton, som jag längtar! Hade varit så kul att få ge henne en fin pälsväst som julklapp då hon verkligen har utvecklats som person på alla sätt de senaste månaderna. Men framförallt för att hon har alltid varit den som tagit hand om mig och alla andra, hon prioriterar sällan sig själv först vilket jag beundrar hos henne. Därför tycker jag hon är värd en underbart fin julklapp iår för hon har verkligen växt i mina ögon!
  Kram & God Jul!

 • emilia

  Hej! Min mamma hade en sån där väst förut, men någon snodde den av henne och hon tyckte den var för dyr för att köpa en ny men hon ville jätte gärna ha en ny. Och nu har hon blivit svårt sjuk och jag skulle jätte gärna vilja ge henna en sån väst i julklapp. så det skulle vara kul att vinna!

 • Annie

  Hej! När jag såg att du lottade ut en pälsväst tänkte jag äntligen! Jag vill ge den här pälsvästen till mig själv eftersom att det har varit högst på min önskelista så länge! Jag är en 15-åring tjej som kämpar hårt nu i skolan före gymnasiet, och jag kan lätt säga att du är en stor förebild. Du har inspirerat mig till att vara självsäker och verkligen gå min egen väg. Jag tror att anledningen till att jag har fått betyg jag är otroligt nöjd med nu är på grund av alla inspirerande karriärskvinnor, och du är en av dem. Därför var det extra kul att just du, Isabel hade denna tävlingen. Det hade varit en efterlängtad julklapp och den skulle få mig känna så chic!

 • emilia

  Hej! Jag skulle vilja vinna en av västarna, för att min mamma hade en sån väst förut men någon snodde den av henne. och hon skulle jätte gärna vilja ha en ny men tycker den är för dyr för att köpa en ny. och nu har hon blivit svårt sjuk och ligger på sjukhus och det skulle vara en jätte bra julklapp att ge en ny sån väst! Därför skulle jag vela vinna!

 • jannike

  Ååh! Underbart snygga allihop! Skulle verkligen vara härligt att knata runt i en fin pälsväst. Trist nog har jag inte råd att unna mig en egen, som student i storstan finns det inte många kronor över när hyra och mat är betalt. Speciellt nu kring jul, med klappar och tågbiljetter hem till familjen! Holding my thumbs! Kram!

 • Annisen

  Hej Isabel,

  Som nybliven mamma och i jultider har vi haft det tufft att få allt att gå runt ekonomiskt. Har alltid vart shoppingtokig och galen i kläder, men 1000 kr skulle jag aldrig kunna lägga på en så sjukt underbart snygg väst nu :) Hur mycket jag än skulle vilja! Skulle kännas underbart att få vinna en klapp till mig själv, jag tycker själv att jag förtjänar de :)

  God Jul & tack för en grym blogg!

 • Jasmine

  Att vinna en pälsväst som denna hade varit den finaste julklappen av dom alla. Jag har önskat mig en väst som denna suuuperduper länge & hade blivit fullkomligt överlycklig :)! Skönt sätt att slippa frysa i denna vargavinter men samtidigt se snygg ut! Kramis

 • Matilda

  Jag har gått ner 30 kilo på 5 månader och jag har alltid varit för stor för att få på mig en päls, men nu så ! Nu vill jag få min första päls som passar!:)

 • julia

  skulle passa perfect att ha på sig när man bor i Norge i en by som inte ens finns med på kartan. Många kramar// Julia

 • daniela

  Jag skulle vilja vinna en väst att ge till min mamma i julklapp då hon aldrig vill unna sig själv fina saker utan bara tänker på alla andra! Jag vet att hon hade blivit SÅ glad!
  Tack för en superfin blogg!

 • Jeanette Högberg

  Mums vilka härliga västar. Saknar verkligen en sådan i min garderob. Den känns väldigt Isabel Adrian, en stil som jag tycker mycket om <3

 • Annica Nilsson

  Hej Isabel! ;D
  Jag följer din blogg då och då när jag har tid och såg nu att du har en tävling och jag tänkte prova lyckan och vinna en sådan till min syster i julklapp! Vi ses bara en gång om året och hon har haft det tufft det här året så vill ge något som hon verkligen älskar och det är snygga kläder.

 • Linnéa

  Hej underbara Isabelle! du är min STORA förebild och jag vill bli precis som du! :)
  Jag verkligen älskar din blogg! 😀
  Jag har alltid velat ha en sådan snygg väst, men jag har tyvärr inte råd…
  jag har aldrig vunnit på en tävling jag varit med i.. :/
  Men skulle jag vinna så ska jag ge den till min underbara mamma som är sjuk, hon har precis kommit hem från en behandling, jag har inte träffat hon på 6 månader…:/ Under tiden mamma var borta har jag bott tillsammans med mina brödrar. Jag hoppas verkligen min mamma blir frisk!
  Jag skulle bli så glad om jag vann, för då får jag ge min mamma en riktigt fin present/julklapp i år! Då blir min mamma glad, och jag skulle uppskatta det! :)<3
  Ha det jätte bra Isabelle!! 😀
  KRAM<3

 • mikaela

  Hej :)
  Jag skulle vilja vinna därför att jag har velat ha en utav pälsvästarna länge men inte blivit av att jag kunnat köpa någon.
  Jag har alltid inspireras av dina kläder och jag gillar verkligen din blogg ..
  Skulle gärna vilja ha den och ha en snygg tröja under .
  hoppas jag vinner . kram

 • tova

  en sån väst vore perfekt att ha i sängen, somnar gärna med fingrarna i kattens päls men hon är ute mest hela tiden nu så jag behöver en egen päls att söva mig med

 • Elin Nilsson

  Jag skulle vilja vinna för att ge min mamma en fin julklapp. Är en fattig student men min mamma förtjänar något fint i julklapp så hade varit jätteroligt om jag kunde vinna den till henne.

 • Alexandra

  Hej Isabel :)
  Min dotter på 15 år skulle tappa hakan om jag skulle få chansen att överraska henne med en pälsväst då det står överst på hennes önskelista.

  Julig kram till hela familjen!

 • Frida

  Hej Isabel!
  Säg att det är min tur nu! Jag skulle stolt bära upp denna härliga kreation! Snälla, gör mig till en vinnare denna gången!

 • Kristina

  Hej isabel! Tack för en kul och personlig blogg jag läser dagligen! Jag tycker helt enkelt att jag ska få vinna pälsvästen eftersom jag spanat på en länge men helt enkelt inte haft råd att köpa en 😉 de pälsvästar man kunde välja på är sjukt snygga allihopa och jag hoppas verkligen att jag vinner! Kramar

 • Nathalie

  Hej isabel.

  Jag skulle vilja vinna pälsvästen till mig själv JUST för att jag tycker att jag är värd det! :) Sen om jorden går under nu den 21 dec skulle jag vilja värma mig i något snyggt och mysigt 😉

 • Angelika

  Jag har suktat efter den pälsvästen i evigheter och nu när jag såg att du tävlar ut den så blev jag sjukt glad! Andledningen till att jag inte har köpt den är för att jag är en 16åring som inte får så mycket pengar varje månad. De få hundralapparna jag får skulle aldrig räcka till pälsvästen eftersom jag har andra utgifter att sköta. Du skulle göra mig så glad om jag vann! Kram

 • Malin Wester

  Hej Isabel!
  Jag har följt med din blogg sen starten och har genom åren inspirerats av ditt öga för mode och skönhet. Pälsvästen är grymt snygg och jag skulle mer än gärna matcha outfits med den, speciellt dehär kalla vintern 😉 Kram Malin

 • My

  Åh västarna är sååå fina! Jag tycker jag borde vinna för att jag har velat ha en sådan väst hur länge som helst, men inte haft råd. Hade vart en perfekt julklapp till mig 😉
  Kram!!

 • Malin Svensson

  Hej,
  Jag skulle vilja vinna en pälsväst till en av mina absolut bästa vänner. Hon älskar mode och lyckades kämpa sig igenom en shoppingresa till London på kryckor med ett avbrutet ledband. Inget kunde stoppa henne, starkare tjej finns inte. Att hon har letat efter den perfekta pälsvästen men inte hittat den än gör detta ännu mer som tävlingen för henne. Just därför skulle jag vilja lysa upp hennes annars så mörka jul med smärta, för man ska vara snygg även om man går på kryckor!

 • Anna

  För att jag gärna vill fortsätta använda min skinnjacka trots VINTER & SNÖ!
  Och pälsvästar är sååå snyggt!

 • Erica

  En arbetslös själ, som praktiserar dag in och ut, utan att få jobb behöver en päls att värma sig med i vinter. Vad vore inte fint att ha just en av dessa över sina axlar att glänsa med för en gång skull..

 • Olivia Q

  Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna päls som en julklapp till min mamma som är helt till sig när det gäller pälsvästar. Jag har försökt att leta överallt utan resultat. Det är just en sådan här väst som hon väldigt gärna skulle vilja ha. Därför hade jag blivit så glad om jag fick ge denna och göra min älskade mamma hur glad som helst. Jag håller tummarna! :)

 • Madeleine Ö

  Hej Isabel!

  Jag skulle gärna vela vinna Brun Kanin & Sjubb Pälsväst till min syster, hon har det väldigt jobbigt nu i skolan och hur hon ska bete sig, hon har nämligen ADHD och lite sådana problem. Hon sitter varje kväll och räknar sina 269 kronor som hon har och är väldigt ledsen över att hon inte har tillräckligt med pengar för att köpa exakt den här västen. Den har vart hennes stora dröm i något år, men hon har inte några pengar och inte jag heller. Och mina föräldrar säger nej till att betala för de tycker att det är så onödigt och att hon inte passar i en sådan väst. Men de har FEL! Hon skulle passa så bra i den. Jag önskar verkligen att jag vinner den här för att ge min lillasyster ett STORT leende på läpparna.

  Kram Madde

 • Amanda

  Hej Isabel!

  Varför just jag ska vinna denna västen ? Jo för att västen är väldigt stilren och fin och den hade varit läcker på mig.
  Västen hade passat fint till ett par stuprörs jeans , en vanlig basic långärmad tröja i svart och ett par snygga boots eller varför inte ett par snygga hells.
  En perfekt julklapp!

 • Heléne

  Jag vill vinna för att jag behöver lite mer Hollywood i mitt liv. En sån väst skulle passa perfekt och dessutom vara grymt snygg på mig!

 • Jennifer Åbb

  Jag är en sommar människa, och kommer nog alltid att vara det. Jag menar what’s not to love about summer?! I alla fall, varje vinter får jag för mig att trotsa kylan och klä mig i tunnareplagg vilket leder till att jag hitills iår legat med tre förkylningar. Tänkte att jag skulle förbättra min dåliga vana och jag hoppas att göra detta med en utav dess pälsvästar!

 • Amanda Nilsson

  Hej isabel!!
  Jag skulle vilja vinna denna till min mormor som är änka sedan 24år tillbaka. Min morfar dog plötsligt bara 50år gammal, sedan dess har hon inte kunnat unna sig själv något riktigt fint! Därför skulle jag vilja ge den till henne. Ha det bra

 • johanna

  hej! oj, vilka fina! jag skulle vilja vinnan en sådan för att jag tycker din blogg är jätte bra och rolig att läsa och för jag skulle vilja ge bort den till min mamma i julklapp! kan se henne med den uppe i Åre mot våren med en svart tunnare jacka under och ett par lite slitna jeans! du är en tuff kvinna med skinn på näsan! god jul! mvh / johanna

 • Lisa Björkstrand

  Hej! Din blogg är otroligt bra och jag läser den så ofta jag kan, jag skulle vilja vinna denna pälsen till min bästa kompis Elin. Hon stöttar mig i alla lägen och hon är som en syster för mig. För en månad sen ungefär var vi på en fest och hennes favorit plagg (en väst) blev snodd hennes nycklar låg även i pälsen så hon har precis fått betala en räkning på 1300 kr. Jag skulle vilja ge henne denna pälsen i julklapp för hon hade uppskattat det så otroligt mycket och det är hon verkligen värd!!

  MVH Lisa Björkstrand

 • www.minbutik.blogg.se

  Jag skulle gärna kamma hem vinsten då jag länge önskat mig en väst att mysa runt i över tjocka tröjor på tidiga våren.

 • Katarina

  Hej!

  Jag vill väldigt gärna vinna en pälsväst – bara så himla snyggt ju! Ärligt talat vet jag inte om jag skulle ge västen till lillasyster eller behålla den själv. Visst skulle syster bli otroligt glad men jag ska minsann leva på csn-pengar i fyra år till så minst lika lycklig blir jag om jag vinner något. Äsch, hon kan få låna den om hon är snäll, dessutom passar jag nog bättre i den. 😉

 • Sandra

  Tack för en härlig blogg isabel! En härlig blandning av mode, resor, så söta barn och så du då så klart!! Skulle gärna vinna en härlig pälsväst att värma mig med i vinter! En perfekt julklapp till mig själv hade det varit kort och gott :-) god jul på dig och din familj!

 • Julia

  Hej Isabel! Jag hade velat vinna en pälsväst för att ge bort till min underbara syster som bor i London och därför har stor användning av pälsvästen under flertalet månader under året och också för att jag vet att hon kommer använda den mycket och på så vis tänka på mig eller ”alltid ha mig med sig”. Kram och god jul

 • Amanda Ljunggren

  Hej Isabel! Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna pälsvästen till min allra bästa kompis som alltid finns där och ställer upp för mig. Ens vänner är så otroligt viktiga och det skulle vara underbart att få skämma bort min bästis för en stund. Och framförallt skulle hon vara SKIT SNYGG i den!! Tack för en grym blogg! Kramar.

 • Eva

  vill så gärna ha en snygg väst här i dom kalla norrlandsskogarna :)

 • Jools

  Hej, då jag sällan unnar mig själv något så vore ju en päls verkligen något!
  En bättre julklapp åt sig själv får man ju leta efter!!
  Håller tummarna hårt för denna!! Pick me pick me 😉
  Kram Jools

 • Emma

  PÄLSväst??? Ursäkta mig men vet ni människor som verkligen vill vinna detta hur pälsvästar blir till? hmm… Klicka på länken: http://gia-angelina.blogspot.se/2012/12/har-har-ni-era-fittor.html#comment-form och kolla på videorna som finns där. Riktigt osmaklig tävling.. gillar dig Isabel förövrigt men tycker inte att man ska stödja pälsindustrin.

 • Annika – drömmen om 11 barn

  Efter -20kg i vikt (och snart mer ändå) behövs lite nya kläder. Nu när jag börjar framhäva mitt riktiga jag desto mer vill jag ju ha lite trendigt och SNYGGT i garderoben – så varför inte denna väst? <3

 • Julia

  Hej Isabel! Jag bor i Finland och vintrarna här blir rent ut sagt så in i helvetes kalla! En pälsväst är precis vad jag skulle behöva för att överleva den finska vintern med stil 😉

 • Emma

  Jag skulle vilja vinna för att jag tror att jag skulle vara sjukt snygg i en 😉

 • Maria

  Hej Isabel,

  Först vill jag säga att jag gillar verkligen din blogg.

  Jag vill vinna en pälsväst för att det är så himla rått och kallt, min kropp behöver värme på grund av värk. Vill gosa och mysa i den hela vintern……

  God Jul & Gott Nytt År!

  Kramar Maria

 • Wilma

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna västen för att ge bort till min mamma i julklapp. Hon älskar västar men har inte så många. Vi har haft det lite jobbigt nu det sista taget p.g.a lite allt möjligt. Skulle vilja ge den till min mamma för att hon ställer upp på allt jag ber om, och jag tycker verkligen att hon är värd en snygg väst.

  Wilma

 • Isabella

  Hej Fina Isabel !
  Jag skulle oerhört vilja vinna en pälsväst till min närmsta väninna, hon är och har alltid funnits vid min sida och stödjer mig dag som natt.
  Nu genomgår hon en hemsk skilsmässa och hon är verkligen värd en sån här fin julklapp!

  Ta hand om dig.

  Kramar Isabella.

 • Emelie

  Åh jag hade så gärna velat vinna en av dom fina pälsvästarna! Hade passat perfekt att ha utanpå min svarta skinnjacka då jag vill vara chic i vinter utan att behöva gå runt i en stor fluffig tjock jacka vilket gör att jag känner mig som en michelingubbe. Min plånbok tillåter mig inte att köpa en pälsväst så allt går åt till mina små barn. Är dessutom också uppväxt i Mölnlycke. :) Tack för en bra och inspirerande blogg! Emelie

 • Elina

  Hej fina Isabel!
  Jag hoppas så att pälsvästen blir min.
  Jag skulle matcha den tillsammans med ett par slitna jeans och en vit bastopp och bli snyggast på festen.
  Hoppas!!

 • Catharina Mäkelä

  Hej hej
  Skulle vilja vinna denna till ena min dotter min äldsta sm har börjat gilla kläder o kommit in i tonnårslivet.

  Inte bara för den orken utanför att hon är en otrolig storasyster till sina tre syskon , (5 mån , 4 ,9år gammal) o för att hon får ta de största smällen när alla de andra barnen behöver min uppmärksamhet.

  Spec då när savannah vår fem mån föddes o fick ligga på neonatalen i 3 veckor o jag låg inne på sjh innan det i 3 veckor..
  Då hon var en riktig ängel mot systrarna o hjälpte min man med allt ( hennes plastpappa)

  Så ja håller tummar trilla min snart blivande tonnårstjej som även fyller år i feb.
  Izabelle Wallander heter hon.

  Med vänlig hälsning, o kramar catta

 • Michelle

  Hej! Jag hade velat ge den till min lillasyster i julklapp för hon älskar allt som har med päls att göra och ser upp till dig väldigt mycket! Och jag hade inte haft råd att köpa den själv..
  Kram

 • Irina

  Hej Isabel!

  Jag önskar SÅ jag kunde vinna just den här tävlingen! Fan vad grymt! Orsaken till att jag verkligen skulle vela vinna den här tävlingen är för att jag är bjuden till Officersmässens jaktmiddag (militär finfest i Finland) tillsammans med min kille i början på Februari. Jag har en sjukt fin klänning (glittrig mörkgrön, väldigt smakfull) och tycker det vore körsbäret på tårtan att få dra den här fina svara pälsvästen över (och hur passligt är det inte till just den kvällen ;)). Annars skulle jag bära den till vardags över min skinnjacka eller en tjocktröja. SNYGGT.

  http://modemani.se/markersnavigering/ovriga-marken/itd10196 (storlek XS)

  kram

 • Fanny

  Hej Isabelle! Jag skulle vilja vinna en pälsväst och ge den i julklapp till min farmor. Min farmor är den gulligaste som finns men har tyvärr blivit väldigt dement på senaste. Sen min farfar dog förra året har farmor svårt att hålla reda på saker och ting utan farfars hjälp och hon orkar bland annat inte gå ut och handla kläder.
  Min farmor brukar vara väldigt modeintresserad och älskar bland annat päls. Hon älskar att klä sig ungdomligt och det är väldigt roligt att se att en 70 årig dam gillar kläderna på Gina Tricot.
  Det skulle betyda jättemyclet för mig om jag vann västen till min farmor!
  Hälsningar
  Fanny

 • BECKY

  Hej isabell! Följer din blogg slaviskt!
  Jag är en tjej på 20 år som själv börjat logga :) vill gärna vinna då jag för några veckor sen fick reda på att jag och min sambo väntar ett litet mirakel. Och det här sista julen som barmfri och min sista chans att få unna mig själv någonting.. Men med tanke på art jag vara är tjugo år har jag inte världens bästa ekonomi att lägga massa
  Pengar på mig själv. Och allt jag tjänar lägger jag nu undan stora summor för att kunna skämma bort min lilla.

  Skulle vara kul att för en gång skull vinna något till mig själv :)
  Ha en fin jul! ❤

 • Evelina E

  Hej underbara Isabel!

  För det första vill jag bara säga att du är min förebild! En perfekt kvinna som är så aktiv, har underbar familj, och söta småbarn! Jag hoppas verkligen att en dag blir jag som du!

  Du undrar varför just jag ska vinna? Ju, jag är en tjej som är 20år gammal och försöker skaffa min dröm framtid med min älskade man. Just nu har jag så mycket och göra :( Jag pluggar till byggnadsingenjör, men dock så har jag fått knäskada som gjorde att jag missade massor, och nu är det tenta period vilken är så jobbigt! Jag är helt trött, kan inte sova eller äta för jag är så stressad. Samt så direkt efter Nyår ska jag till läkare igen och de ska gå överens om de ska operera mitt knä eller inte… :(
  Men det bästa att jag ger aldrig upp! Och jag vet att en dag ska jag jobba mitt drömmjobb, ha barn och bo med min älskade man som jag bor med nu.

  Jag hoppas att du har en trevligt dag när du läser det och God och Mysig Jul!

  Kram Evelina

 • Dielleza

  Jag är en helt vanlig tjej, går sista året på gymnasiet i en pytteliten stad. Här finns inte mycket. Jag bor tillsammans med min mamma och två systrar. Vi har inte världens bästa ekonomi, men vi klagar aldrig. Själv så får jag mitt studiebidrag, men alla pengar jag får lägger jag på att ta mitt körkort så jag kan underlätta vardagen för min familj. Kläder och mode är en stor passion, men familjen är viktigaste och dyrbaraste jag har. Om jag hade fått vinna en sådan snygg pälsväst hade varit en dröm, att min mamma inte ska behöva tänka varje gång hon ser något jag vill ha att hon får skuldkänslor att vi inte har det bättre och att hon inte kan ge oss allt. Men mig ger hon det viktigaste, och det är kärlek och trygghet.

 • Therese

  Hej Isabel, är nybliven singel efter ett förhållande på 12 år och ska ge mig ut i datingdjunglen….då jag måste ha något fint och ha på mig …pälsvästarna är superfina….hade verkligen viljat vinna 😉 hade behövt känna mig lite lyxig och fin…;) kram och god jul

 • Felicia

  Hej Isabel! Jag har länge och väl letat efter just en sådan pälsväst! Det var min väninna som överlycklig hade kommit över en sån underbar pälsväst, och då blev jag helt kär i den! Men antingen är den för liten, för stor, för dyr eller så finns den inte i lager. Jag har önskat mig den i julklapp, men tyvärr är den som sagt slut överallt….
  Varma Julkramar och Gott nytt år! Jag hoppas att den lycklige vinnaren kommer uppskatta pälsen lika mycket som jag skulle göra! :)

 • Johanna

  Jag har ganska nyligen fått reda på att jag har kommit in på läkarlinjen i Umeå efter 4 års sökande med högskoleprov etc. Där är JÄTTEKALLT och jag måste såklart vara vintersnygg där, då det är vinter ca 9 månader om året 😉

 • Emelie

  Hej Isabel! Jag är en tjej på 16 år och min dröm skulle va att få en pälsväst! Jag har velat ha en hur länge som hälst men min mamma vill inte köpa en till mig för hon förstår sig inte på modet och tycker inte det är nödvändigt att ha en sån här snygg pälsväst! Älskar din blogg!

 • Kajsa

  Hej Isabel ! Kajsa heter jag och ÄLSKAR dessa pälsvästar (speciellt den lite ljusbruna) har länge varit på jakt efter en men inte lyckats hitta någon, eller haft råd att köpa någon riktigt snygg o dyr eftersom jag flyttar till London i Januari och har gått på ”stenhård saving-budget” senaste halv året. Kan inte tänka mig något snyggare att få strosa runt i London än just en sådan här pälsväst !! Hoppas allt är väl med dig och din familj och att ni får en underbar jul :) Kraaam

 • Josephine v

  Jag skulle himla gärna vilja vinna pälsvästen för det är nog det enda jag kommer i just nu. Precis varit gravid med mitt första barn men kilorna har tydligen inte försvunnit såhär direkt efter förlossningen. Så ja vill vinna för att jag är lite för fet för vintejacka just nu helt enkelt! Hahahahaha!!
  Kram till dig bästa isabel

 • Annika

  Hej Isabel! Jag skulle vilja vinna den här pälsvästen för att ge den till min dotter. Jag vet att hon varit sugen på att köpa den ett tag, men inte haft pengar till det. Hon skulle bli överlycklig om jag gav henne en sån här väst, som hon kan glida runt i och se riktigt snygg ut i. Den går ihop med i princip vad som helst, en blus, en skinnjacka, klänning – och det gör den till det mest perfekta och användbara plagget. Jag skulle vara så tacksam och glad om just jag vann den här pälsvästen, och min dotter skulle bli ännu gladare. God jul Isabel! Kram

 • Jens

  Hej! Min fru kommer ofta med små presenter till mig eller överraskar mig med något. Jag är jättedålig på det men nu berättade hon om denna tävlingen och att hon gärna skulle vilja ha en pälsväst. Så jag skulle vilja överraska henne med en. Känns som att denna väst skulle göra henne riktigt överraskad.

 • Zeineb

  Hej Isabel!

  Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna denna väst! Dem är sjukt snygga men dock vill jag inte vinna den till mig själv utan till mamman min! Mamma har varit ensamstående mamma i nio år nu med sex barn inklusive mig som är äldst på 19 år. Pappa gick bort när mamma bara var 31 år med sex barn.

  Jag har precis börjat plugga så blir lite sick sack med jobbet när jag prioriterar skolan dock skulle jag så väldigt gärna vilja visa mamma att jag och mina syskon är så stolta och glada att hon klarat ”mamma jobbet” så bra! Många har svårt att faktiskt inse vad mammor går igenom!

  Därför skulle jag vilja vinna denna väst och ge den till mamma tillsammans med mina syskon som ett mega stort tack! Haha kommer nog ändå sno den ibland!

 • Javaneh

  Hola Isabel!

  Jag har tyvärr ingen sorglig historia att bjuda på, jag är en helt vanlig tjej som är anti jantelagen och tycker att jag förtjänar något fint. Jag vågar alltid säga vad jag tycker, jag är politiskt aktiv i en liten stad där majoriteten är röda och jag går min egen väg. Jag tycker om mig själv på ett sunt sätt och är stolt över mina prestationer – detta sticker i mångas ögon. Jag är den jag är och det är jag stolt över, önskar fler kunde tänka som jag gör. Jag vill bära päls därför att JAG tycker det är fint och det borde inte andra lägga sig i. Hoppas på lite tur :) Kram!

 • Ulrika

  Hej söta Isabel!
  Jag önskar vinna den bruna pälsvästen!! Jag har under oktober-december varit med om så mycket jobbigt. Jag själv fick det tuffa beskedet att jag har en stor cysta på 10 ggr 10 cm intill min binjure o jag löpte stor risk för att ha utvecklat gallgångscancer. Operationen var både omfattande, stor och tog lång tid. Nu är jag opererad o allt gick bra. :) Men då är min pojkvän med om en otäck bilolycka!! Han klarade sig mirakulöst, men detta utlöste en svårbehandlad o kraftig epelepsi. Något som varit så fruktansvärt tufft, att se sin älskade i detta svåra tillstånd av medvetslöshet. Han har på loppet av en månad åkt akut in med ambulans inte mindre än 6 ggr o legat flera dagar på strokeavdelningen för observation. Så sista månaderna har varit fulla med chocker för mig där det ena bara avlöst det andra… Jag mår inte så bra idag, märker att det sätter sina spår både känslomässigt o fysiskt! MEN jag är stark o kommer igen!! Men åååh vad glad jag skulle bli om jag vann en av de vackra västarna o få känna mig lite fin! Tusen tack för en underbar blogg. Önskar dig en riktigt God Jul o ett vackert Gott Nytt År! Varma kramar

  Ulrika

 • Anna

  Jag hade gärna gett en snygg väst till min mamma i julklapp som jag vet att hon så gärna vill ha! Hon ställer upp för mig i vått och torrt och det här är det minsta hon är värd! Kram

 • sofie

  Jag skulle vilja vinna en pälsväst för det är sjukt snyggt och jag äger ingen! 😀 kram

 • frida

  Jag skulle verkligen vilja vinna en av dessa fina pälsvästar. Har alltid velat ha en men inte haft råd på grund av att man får så lite pengar i studiebidrag. Tycker dom är super snygga och skulle bli så glad om jag vann ! Perfekt att ha nu till en snygg skinnjacka. Och så vill jag säga att du e sjukt snygg , älskar din stil att vara som person :)

 • Felicia

  Satfläsk vilken grym tävling!!! Jag borde vinna för att min älskade älskade pälsväst som jag köpte för ra året blev snodd…Jag älskade den och önskar att jag hade råd att köpa en ny men mina sista slantar lägger jag på julklappar till min familj istället för något till mig själv. Skulle bli sååå himla glad. God jul på dig Isabel :)

  http://ffelicias.spotlife.se

 • Emma P

  Åh jag hade så himla gärna velat vinna den svarta västen. Och jag tänker inte dela med mig av någon tårdrypande historia om varför jag ska vinna, utan jag vill helt enkelt vinna för att jag är jävligt grym och jag förtjänar något riktigt fint!

 • Julia

  Åhh, vad fina! jag skulle så gärna vilja vinna, för att någon gång i mitt liv ha ett exklusivt plagg hängande i garderoben, något som jag kan ha länge och matcha med en svart skinnjacka och ett par boots till våren. Jag skulle bli så sjuukt glad <3

 • Dilan Dilir

  Jag vill vinna för att jag sällan vinner tävlingar och för att jag helt enkelt inte annars har råd med pälsväst:)

 • Madelen Andrén

  Jag älskar mina päls saker, jacka, mössa, poncho, hund (fniss), men garderoben saknar en väst. Mina skinnjackor behöver en pälsväst.

  (Ser kommentarerna om pälsindustrin och det ger mig ont i hjärtat. Jag älskar djur och vill de inget annat än väl. Men jag tror helt enkelt att högre makter måste lägga resurser på hur pulsindustrin får och inte får se ut. Skulle jag veta pälsar gjorde av otorterade djur hade jag hellre betalat det dubbla för det. Tror det blir svårt att komma någonstans genom att hacka på enskila individer. Men tror de flesta vill alla djur väl.)

 • Rosalie

  En pälsväst är något jag alltid velat ha. Jag lever tillsammans med min familj och har därför inte den bästa ekonomin. Jag har pengar så det täcker räkningarna men aldrig blir det något över. En pälsväst är något jag alltid velat ha och det skulle betyda enormt mycket om jag skulle vinna denna tävling. Föresten är din blogg mycket inspirerande och jag är en trogen läsare.

 • Sandra H

  Åh… jag skulle bli väldigt glad om jag vann den svarta pälsvästen. Jag vill vinna den för att jag snart ska föda mitt första barn och detta skulle vara en förlossningspresent till mig själv :-)

 • Siri

  Jag vill vinna för att min familj har valt att vi ska fira jul i marocko detta året och därför dra in på julklappar (mot min vilja då ja älskar julen, och älskar att få paket) säger inte att det är synd om mig, men nån liten julklapp skulle ju vara mysigt.. :)

 • Eleonor

  2012 blev inte som jag hoppats på,
  Mina ben kunde inte längre gå.
  En stor omställning för mig och mina nära,
  Ta aldrig något för givet, har jag fått lära.
  Julen nalkas och det enda jag vill ha,
  Är synen av de jag älskar, att de är friska och mår bra.
  Inga ord kan beskriva min glädje för all den stöttning som jag fått,
  Hjälp, tröst och kärlek, när jag som sämst har mått.
  En gåva jag innerligt önskar att få ge,
  Till någon annan, eller mig själv, det återstår att se.
  En vacker väst som värme ger,
  Skulle lysa upp i allt det mörka jag nu ser.
  Glöm inte att kärlek och uppskattning till dina kära ge,
  Man vet aldrig vad som imorgon kommer att ske.

 • Linn

  Min mamma har verkligen betytt mycket för mig. Trots att hon blev lämnad ensam med mig och min lillebror när vi var riktigt små har hon alltid kämpat för att vi ska kunna hänga med alla andra kompisar och få lika fina presenter som dom. Som 11 åring fick jag dessutom diabetes och hon har alltid sett till att jag har haft mellanmål färdigt, ätit på rätt tidpunkter. Hon sätter alltid sig själv i sista hand och har aldrig möjlighet att skämma bort sig själv. Hon hade blivit överlycklig att få en pälsväst i julklapp!! Tack fina Isabell för en inspirerande och booostande blogg! :-) Kram Linn

 • Lisa

  För att jag har alltid velat ha en… men aldrig haft råd..

 • Camilla A

  Hej Isabel.
  Jag hade tyckt att det vore roligt att vinna av den enkla anledningen att jag med blod, svett och tårar jobbat stenhårt det senaste halvåret och tappat 25 kg. Innan denna förändring kunde jag inte ha normalstora storlekar. Idag känner jag mig skitsnygg och förvånas varje gång ett plagg passar. Jag hade älskat att ha västen på min ”nya” kropp och fortsatt känna mig skitsnygg och stolt över vad man kan åstakomma med lite jävla anamma.
  Kramar Camilla

 • Emma Perlelin

  Hej I!
  Jag känner mig verkligen värd en extra julklapp efter en intensiv period. Har under hösten växt något enormt. Från en lat och trött tonåring till en entreprenör, ungföretagare och nybliven mentor. Har startat upp mitt första egna företag ”Cadeau” samt lyckats hålla betygen på 20.0. Knappt hunnit med mina vänner och fritid, sådant man får offra och ta igen nu över lovet. Som tidigare nämnt, jag är värd lite vardagslyx och mys. Tycker för övrigt mycket om din blogg, me like!

  Hoppas att du får en trevlig och avkopplande jul,

  Love. Emma Perlelin

 • Leila K

  Hejsan Isabel!

  Jag är en 16 år gammal tjej som heter Leila. Min mamma tipsade mig om denna tävlingen och älskar att följa din blogg och dina underbart söta döttrar. Hon har alltid haft ett intresse för mode och tycker att denna västen är helt underbar som skulle passa både henne och mig perfekt i jul. Vi älskar din stil och har följt dig i Svenska Hollywood fruar där du är otroligt rolig och vågar bjuda på dig själv, samtidigt som du är trendig och därför favoriten. Hoppas att du läser detta och tar till dig av detta för att fortsätta vara lika skön som hittills! :) Krama bebisen och god jul!
  Kram Leila

 • Rita Krassow

  Vojne, vojne! Jag skulle jättegärna vilja vinna en pälsväst. Annars har ju kaninerna dött helt i onödan, det är ju nästan som med ålen på julbordet. Ligger den i kyldisken kan man ju lika bra handla den…annars får man ju fridlysa alla kanniner och ålar.

  Vintern har ju börjat med väldigt många minusgrader och en varm och skön päls från Modemani skulle vara skönt:

  Merry Christmas
  Marita

 • Josefine

  jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag har suttit och suktat efter denna pälsväst i ett halv år, men har aldrig haft råd. Skulle verkligen göra detta år till det bästa. Efter att inte fått några bra besked, har haft problem med min mage i flera flera år, och doktorn kan inte komma fram till vad det är, och det blir bara värre och värre, men om jag skulle vinna så skulle jag bli super glad, och äntligen kanske börja se hopp. Har inte råd att köpa denna pälsväst, då jag inte kan jobba fullt ut, pga av min mage..

  Förresten har du en grym blogg!!

 • Dan

  Hej Isabel! Jag skulle jättegärna vilja vinna den här fina pälsvästen till min älskade mamma eftersom hon är världens bäsa mamma helt enkelt. Hon kämpar och gör allt för mig och mina syskon, så att få ge henne en sådan här fin present hade betytt jättemycket för mig. Hon älskar mode och jag vet att mamma skulle känna sig jättefin!! God jul och gott nytt Dan

 • Felicia F

  Jag är student och har haft fullt upp med mitt projektarbete nu under hösten! Jag försöker samla ihop så mycket pengar som möjligt till barncancerfonden! Detta har gjort att jag inte haft tid eller råd för att unna mig själv något! Jag hade verkligen blivit glad för denna då jag har önskat mig en sådan här!! Tack snälla isabel!!;)

 • Linn

  Hej Isabel! Jag skulle vilja vinna denna pälsvästen då min idiot till pojkvän för några veckor sedan misstagit mina påsar med kläder i hallen för sopor och SLÄNGT dom :( däribland låg bland annat min pälsväst. Har dock inte haft råd att köpa en ny så vore jätte glad om jag vann!
  Allt gott till dig, och god jul :)

 • Lina

  Hej isabel! Jag skulle älska att vinna en snygg pälsväst! Jag skulle vilja ha den själv. Jag är student och har absolut inte råd att ha så fina kläder. Det skulle göra mig oerhört glad om jag fick vinna!
  Kram! :)

 • Matilda

  Jag vill vara snyggast i stan på barnvagnspromenaden! 😉

  Kram Matilda

 • Anna

  Jag vill vinna en sådan här väst av rent egoistiska skäl.
  Har pluggat i flera år och praktiserar just nu vilket innebär att jag i princip inte tjänar några pengar och kan unna mig något. Har just lagt ungefär allt jag äger och har på julklappar till när och kära vilket så klart är jättekul men jag skulle bli SÅ glad om jag vann en sån här väst också!
  Jag tror på att man ska vara omtänksam och ge till andra men att man måste tänka på sig själv lite då och då också för att hitta den motivationen.
  Nu håller jag tummarna och passar på att tacka för en kul blogg!

 • Michadelica

  Vill egentligen inte dra någon ”snyfthistoria” men jag har en reumatisk sjukdom i leder och muskelfästen, främst i ryggen. När det är kallt blir det alltid värre och varma kläder gör gott. Att både få lindrande värme och vara snyggt klädd är sällan lätt att kombinera men med en pälsväst kan jag lyckas. Det är min motivering, hoppas på den! :)

  Tack för att du ger någon chansen i alla fall!

 • Caroline

  Hej Isabel

  En sådan här väst har jag ´önskat mig länge nu men det blev aldrig av,uptäckte iår att min gamla väst var förliten men jag vill så gärna ha en ny och dem här västarna kan man bara inte älska, Som studerande och arbetslös så har jag ingen inkomst att unna mig något fin, så detta skulle vara en högsta dröm att vinna en så här<3

 • Caroline

  Jag vill vinna för att jag helt enkelt tycket den är snygg! Tänker inte hitta på någon historia för att öka mina vinstchanser. Ärlighet varar längst och jag tycker det är sjukt snyggt med pälsväst! Har bara inte tagit tag i att köpa en. Kram

 • Isabella Öh

  Hejsan Isabel! Först vill jag tacka för en supermysig och fin blogg. Varför just jag vill vinna en skön pälsväst är för att dom ser grymt snygga ut och för att det vore en sjukt bra överrasking, att få veta att man kammat hem något som flera 100 ställt upp och tävlat i! Ha en fin jul. Kram :)

 • Matilda

  Hej Isabel!!
  Jag skulle vilja vinna en pälsväst till min kära mamma som hon kan få i julklapp! Hon har länge pratat om att hon gärna vill ha en men tycker att hon är för gammal för att gå runt i en och jag märker att det gör henne lite besviken…. Jag tycker dock att hon snackar en massa skit för man kan absolut inte bli för gammal för en pälsväst!! älskar min mamma och vill ge henne allt här i världen då hon givit mig allt. Vet att hon skulle bli jätteglad och överraskad över detta så därför hoppas jag att jag vinner, vill bara se hennes ansiktsuttryck när/om hon får den!!

  God Jul och Gott Nytt år!!! :)

 • Sophia

  Hej Isabel!

  Jag har nu länge velat ha en pälsväst men inte haft råd med någon, en fattig student som jag är. Därför hade en pälsväst bli en perfekt julklapp till mig.

 • Dominika

  Jag skulle vilja vinna detta då jag inte har inte så mycket pengar för sånt och skulle jätte gärna vilja ha det i min garderob! :)

 • Elina Östergren

  Jag denna pälsväst vill vinna, som kan hålla mig varm i flera timmar 
  Man kan använda den i alla lägen, så jag hoppas det går hela vägen.

 • Linnéa

  Hej fina du!

  Detta perfekta plagg hade passat mig som handen i handsken, eller rättare sagt: som pricken över i tillsammans med min lovebyisabel asccesoar som förhoppningsvis ligger inslagen under granen. Om mina föräldrar lyckats uppfylla den önskan som alltså står högst upp på listan blir jag nästan rörd. Min familj har kämpat med psyskiska sjukdomar och en ostabil ekonomi. Men jag ser det inte som en anledning till att inte tillåta sig själv att må bra.Vi kämpar, och vi gör det tillsammans – vilket jag tycker är det viktigaste att uppmärksamma såhär i juletid.

  Att bo i detta snötäckta Norrland och försöka vara lika chic som dig, det är inte ens rättvist! Du är en stor inspiration och stilförebild för mig. Med denna fina och betydande julklapp kan du kanske dela med dig lite av din glamour till en tjej som för tillfället inte kan annat än drömma om denna värmande västen omkring mig i vinter. Mina föräldrar hade så gärna velat ge mig den – om de bara hade haft möjlighet. De vet nämligen hur mina mode-ögon hade glimmat – precis så som jag hoppas att alla barns ögon kommer glittra i jul. Jag önskar dig och alla andra en fin jul och ett hoppfyllt nytt år!
  Kram Linnéa♥

 • Per

  Min dotter har berättat många gånger att hon tycker du är inspirerande och att hon därför ofta läser din blogg. Jag kikade själv in, och såg denna tävlingen. Låt mig bli julens bästa och chicaste pappa genom att låta mig ge en sån här väst till min älskade dotter. God jul Isabel!

 • Erika

  Efter att ha pluggat oavbrutet i 2 och ett halvt år med en treåring hemma har man inte så mycket pengar att köpa några kläder över huvud taget för. Har hål i alla mina kläder och brukar få ha dubbla lager för att det inte ska synas. Ett par byxor sprack inne på vårdcentralen häromdagen, väldigt pinsamt he he då jag inte hade något under eftersom jag inte räknade med att dom skulle spricka. Sånt är livet :-)

  Skulle iallafall bli så himla glad om jag vann, skulle vara ett underbart avslut på året.

  God jul & Gott nytt år.

  Kram. Erika Johansson (erikajohansson1988)

 • Carola Andersson

  Åh, jag vill ha en väst :) Fick ju ingen av min man i julklapp :( Skulle bli så gränslöst glad om jag vann den :)

 • Christine

  Har alltid velat ha en fin äkta pälstväst! Det är inte bara varmt men även ett bra sätt att ”layer” en outfit. Bara genom att tänka på det får jag en massa underbara ideér på hur jag skulle kunna styla den och få en chic outfit. Om jag skulle vinna västen vore det också bra för plånboken 😉