Annons
AnnonsNy Tävling


Wow! Den här veckan lottar jag ut något rikigt extra. Eftersom jag själv älskar att hålla mig i form och ta hand om min kropp så mycket som jag bara hinner så tänkte jag denna veckan lotta ut ett gymkort från Rosa Skrot. Detta gym som enbart är anpassat för kvinnor ligger på Södermalm i Stockholm. Gymmet erbjuder styrketräning, många inspirerande klasser så som yoga, thaiboxing och mamma boot camp. De har också föreläsningar inom vissa områden. Deras koncept är att alla som tränar där ska få många sinnen stimulerade och gymmet drivs av enbart kvinnor. Den här veckan kan du alltså vinna ett ÅRSKORT värt 8,340:- hos Rosa Skrot. Skriv och kommentera i kommentarsfältet om varför just du ska vinna så drar jag en vinnare nästa fredag.

LYCKA TILL xx

TAGGAR
64 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar