Annons
AnnonsMust do in Hollywood


Jag vet att den här delen heter ”must do in Hollywood” då områderna jag ibland pratar om har expanderas något från själva Hollywood. Men i alla fall…. I mitt tidigare inlägg skrev jag om Ultra. Det är just detta jag vill rekommendera idag. Är du i usa under tiden då ULTRA Music Festival drar igång och du älskar musik? Ja, i så fall tycker jag du ska packa väskorna och åka dit. Det är en stor festival som lockar så mycket folk runt hela världen, bra artister finns på scen och det är en stor kär folkfest att bara njuta av!

I know this part is called ”must do in Hollywood” so I am sorry if things I recommend somethimes isn’t even near Hollywood haha.  But anyway …. In my previous post I wrote about Ultra. That’s just what I want to recommend today. Are you in the U.S. during the time the Ultra Music Festival starts and you love music? Well, in that case I think you should pack your bags and go to Miami. It is a HUGE and GREAT festival that attracts so many people around the world, good artists are on stage and it’s just a big loving festival to enjoy!

Click here for more information.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar