AnnonsMonday wants a pink dress for her birthday, so let’s make one


Det är Mondays födelsedag på fredag, hon blir tre år. När jag frågade henne vad hon ville ha på sig på sin födelsedag svarade hon, en rosa klänning. Jag var påväg för att åka och köpa en, men istället i sista sekund bestämde jag och Madisen att vi skulle göra en själva, designad av mig! Är inte det mycket bättre? Jag lovar att jag ska lägga upp kort när hon har på sig den så ni alla får se resultatet!

It’s Monday’s birthday on friday, she is turning three. When I asked her what she wanted to wear on her birthday she told me she wanted to wear a pink dress. I was about to go get her one but then Madisen and I decided to make one for her. Designed by me, isn’t that just much better? I’ll for sure put up pictures of her so you all can see the result!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ISABEL
Laddar