AnnonsMonday Lily’s Birthday!


Idag fyller min lilla skrutt Monday tre år! Hon har varit väl medveten om att hennes födelsedag har närmat sig nu i ett par dagar, och har gått och frågat mig om jag har med mig ett paket till henne när jag kommer från jobbet… Men Monday, det är inte din födelsedag ännu har jag fått säga då.. haha gull… Men idag fyller hon och det ska vi fira med kalas! Redan igår blev hon firad på skolan då de hade ett birthday party för henne. Såhär såg det ut!

Monday Lily is turning three today, hurray! She’s been walking around knowing this for a few days, and every day when I get home from work she says ”mom do you have a present with you?” Then I have to answer herand tell her that it’s not your birthday yet… Haha she’s so cute.. But today is her day and we are going to celebrate this with a party! But they already threw her a birthday party at school yesterday, this is how that looked like!

Bianca Bing, Monday Lily och Leia Prytz

Anine Bing

Winter Rose

Molly Peet och Winter Rose

Having fun

BIANCA

Birthday girl!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ISABEL
Laddar