Annons
AnnonsLove By Isabel: SS 2013


Jag vill bara tacka för alla fina kommentarer jag fått om min nya kollektion. Fick ett sånt fint mottagande på Attitude mässan i Stockholm när jag var där för ett par veckor sedan och alla kommentarer här på bloggen, TACK, det värmer. När man jobbat hårt på en kollektion som jag och mitt team gjort länge nu är det jätteroligt att få feedback, och att den bara varit positiv är helt otroligt. Det är många som har frågat mig när kollektionen kommer ut och vart man kan få tag i den o.s.v. Kollektion kommer att släppas i Mars 2013, MEN inom bara ett par veckor kommer ni att kunna förbeställa plaggen på min hemsida, och senare också här kunna beställa hem! Kollektionen kommer även att säljas i butik, men vilka butiker den kommer att säljas i får jag återkomma med. Om ni har fler frågor angående kollektionen så fråga mig gärna! Bilderna är ifrån min lookbook. Enjoy!

I just want to say thank you for all the unbeliveble comments I’ve recived about my new Lov By Isabel 2013 collection. When I was at the Attitude Fair in Stockholm I got so many nice comments about the collection and I’ve also recived lots of great feedback on the blog, THANK YOU for this, it makes me extremely happy. If you are working hard on a collection for such a long time that my team and I have been working on it, it makes me so happy to hear all the feedback, and it doesn’t hurt that it’s positive. Many of you have asked me when the collection comes out and where you can purshase it. My Love By Isabel collection is going to be available to purshase in March 2013. BUT, in only a couple of weeks you will be able to pree-order from my website, later on it will also be sold in stores in Sweden, but which stores I’ll tell you more about later on. If you have any other questions about my collection please feel free to ask me. The pictures are from my lookbook. Enjoy!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar