Annons
AnnonsLas Vegas och ett Bröllop!


Sitter vid min dator och tittar på min skärm. Det går trögt just nu, med allt faktiskt! Bloggen, jobbet och resten. Jag har noll energi och jag vet inte hur jag ska ta mig i kragen och packa klart väskan i sovrummet. Och klockan bara tickar.. Om bara 9 timmar ska vi åka till Vegas för att fira nyår på XS där Steve ska spela. Vilket ska bli jättekul såklart, om bara mitt normala galna jag kan hitta tillbaka till mig också.

Sen kan jag också avslöja att det blir ett bröllop i VEGAS imorgon!

Vem som gifter sig? ja du, det är hemligt ännu! hihihi

Nu ska jag packa klart, ringa Katrin Z och kolla om dom installerat sig på hotellet och bokat spa till oss och sen hoppas jag på några timmars sömn!

Här är jag i en pokerturne för några år sedan som jag vann, kanske dags att prova lyckan imorgon?

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar