Annons
AnnonsLansering av min nya löshårs kollektion i samarbete med Poze Hairextensions!


En av dagarna i Stockholm spenderade jag med att åka runt till olika hårsalonger! Detta gjorde jag för att både möta mina fans och för att presentera min lansering av min nya löshårs kollektion i samarbete med Poze Hairextensions! Jag träffade så många UNDERBARA människor hela dagen på så många olika håll och jag hade så otroligt roligt!! Tack alla för att ni kom, betydde väldigt mycket för mig och är så glad över att jag fått äran att träffa er!

Om ni inte hade chansen att komma, (så under utsatt tid) kan ni använda er kupong och få 20% rabatt på mina extensions på:

 Hair Fashion – Södertälje 

Hair Lounge Västermalmsgallerian 

Hair Cut Kista Galleria 

Walléns Frisörer Täby Centrum 

Hade du chansen att komma?! Tell me!!! Xoxo

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar