Annons
AnnonsIsabel tipsar: Gondola Hats


Hattar har länge varit en favorit när det kommer till accessoarer för mig, men nu har jag börjat gilla dessa s.k. gondol hattarna. Bläddrade i några tidningar och såg att Ralph Lauren kommer ut med några som är riktigt fina. Än så länge kör jag på min svarta jag sist hade på Swedish House Mafia konserten för några veckor sedan. Vad tycker ni om denna trend?

Hats have long been a favorite when it comes to accessories for me, but now I’ve started to like these so-called gondola hats. Leafed through some magazines and saw that Ralph Lauren is coming out with some that are really cute. So far I wear my black hat that I last time wore on the Swedish House Mafia concert a few weeks ago. What do you think of this trend?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ISABELAnnons
Annons

Laddar